Şimdi Ara

Aklıma bir fikir geldi..:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw şu Fatih Terim bizim avrupa maçlarında takımın başına geçse olmaz mı yaw ..Hatta ligde de 2 takımı yönetsin nolacak ki, telekonferansla izleyip Florya'daki antremanın aynısını yapsın bizim futbolcular, arada kameraya baksın bizim futbolculara da bi taktikler falan versin..Kadro falan kursun maç günü..Evet birçoğunuzun aksine Aykut'tan videolarına rağmen hala nefret ediyorum

• Aykut hocada GS'ye gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Aykut hocada GS'ye gitsin

• ve beyin kosarak uzaklasir ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O saate kadar uyumazsan olacağı bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D
  • takımda görmek isteyeceğim son isim.

@gelsin troller sanki sen istesen gelecek diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Aklıma bir fikir geldi..:D

• Keşke gelmeseydi kardeş
  • siz nasıl adamlarsınız ya. fatih terimi takımın başına getirecek kadar alçalmadık alçalmayız da.. aykut hocamın asaleti duruşu yeter beee yazıklar olsun size..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erzincanspor

siz nasıl adamlarsınız ya. fatih terimi takımın başına getirecek kadar alçalmadık alçalmayız da.. aykut hocamın asaleti duruşu yeter beee yazıklar olsun size..

Nick yorum uyuşukluğu Al Aykutunu erzincanspora götür anca onu yönetir, ama orayıda batırır ...
  • Olmayan akla gelen birşey ilginçmiş
  • Şu takımın başına Terim geleceğini maçlara teknik direktörsüz çıkarız daha iyi olur.

O değil de bu konuda da olağan ezikliğinizi yine konuşturmuşsunuz. Fatih Terim çok canınızı yakmış anlaşılan. O da ölüyordur zaten Fenerbahçe'ye T.D olacağım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

Olmayan akla gelen birşey ilginçmiş

Kardeş renk gelsin sıkıldım hep aynı konulardan, fanteziye sardım artık Aykut yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Şu takımın başına Terim geleceğini maçlara teknik direktörsüz çıkarız daha iyi olur.

Şu an maçlara nasıl çıkıyorsunuzki zaten?
  • Bu kadar da ezik olmayın canım
  • Fatih Terim Türkiye'nin en iyi teknik direktörüdür. Fanatiklik yapmaya gerek yok.
  • ne biçim taraftarsınız lan siz. klübün internet ortamındaki taraftar profili tek kelimeyle rezil bir halde. bu tarz şeyleri yazanlara acıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.