Hiç son anda kurtuldum dediğiniz bir olay oldu mu?Kaldırıma çıkan arabanın saniyelerle size çarpmaması gibi.Verilmiş sadakam varmış dediğiniz... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aphrodite Livia -- 9 Şubat 2025; 0:7:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiç son anda kurtuldum dediğiniz bir olay oldu mu?

-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Königsberg -- 9 Şubat 2025; 3:3:36 > -
Ufakken araba çarpacakti. Hatalı bendim çocuk aklı İşte dalmışım yürürken. Araba saniye bile değil milisaniyelik bir reflekse direksiyonu kırdı beni ezmedi. Çok param olsa o adamı bulup F1 pilotu yapardım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut yere gidip sözkonusu tarihte kamera kaydı alan işyeri mağaza vs var mı kontrol edip plakasını bulabilirsin...
-
Sen kimsin?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Atlama oyunu oynuyorduk 3.kattan hasıra atlayacaktık vazgeçip terasta smackdown yaptık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üçüncü kattan hasırda yatan arkadaşın üstüne jeff hardy gibi atladığını düşünsene müthiş bir anı olurdu.
Büyük ihtimak yereç çarptığım gibi kemiklerimiz birbirine saplanırdı hocam cırtcırt gibi
son anda bogulmaktan kurtuldum abim kurtarmaya 2-3 saniye daha gec gelseydi suan belki de yoktum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyte -- 9 Şubat 2025; 22:3:49 >
6 yaşında böğürtlen yemek için adım attığım çukur lağım bataklığı çıktı belime kadar batmışken son anda ağacın dalını tutup çıkmıştım terliklerde çukurun içinde kaldığı için belime kadar çamur kaplanmış halde yürümüştüm hortumla yıkadılar beni dışarda beni.
-
2. depremde apartmandan çıkarken sakin olup bekledim önüme çatı düştü deprem bittikten sonra binadan çıktım panik yapsaydım çatı üstüme düşüyordu ☹️
İlçe otobüsünü ucu ucuna kaçırdık 20 dk sonrakine bindik yolda giderken kaçırdığımız otobüsün şarampole yuvarlandığını gördük. Ölen oldu mu bilmiyorum da iyi kurtulmuştuk.
Üniversite yılları, kız arkadaşımı eve bırakıyorum arabayla. Dar bir ara sokaktan gidiyoruz, sağlı sollu arabalar park etmiş. O zamanlar kendi arabam yok tabi, annemin SUV'sini kullanıyorum, ara sokakta çok yavaş ilerliyordum. Sanki kız beni yargılıyormuş gibi hissettim, hızlanmak yerine "böyle sokaklarda aradan çocuk fırlamasından çok korkuyorum" dedim. 5 saniye geçmedi, tam arabanın önüne bir çocuk zıpladı...
-
😰
6 yaşındayken yokuş aşağı bisiklet ile son surat yola fırlayıp taksinin altına girmiştim
-
Çok geçmiş olsun...
😳
Ter yönden otobüse bindiğimi öğrenip inmek için kapıya yönelmiştim kapı açıktı yaz olduğu için şoför havalansın diye açmış ufak ufakta gidiyor 20 25le giderken atladım otobüsten ayağımın yere değmesiyle g yemem bir oldu asfalta yapışıp bir 50 cm falan sürüklenmiştim Allahtan arkadan araç gelmiyordu tam o esnada yoksa ezilirdim.
-
Sanayide önüme kıran elemana levye ile daldım uzun namlulu emanet çıkardı. Neyse akrabaymış ucuz yırttık, kebap ısmarladı sağ olsun bir de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- toplumun ilerlemesinde kadın mı erkek mi daha önemlidir
- ağrı kesiciden kaç saat sonra bira içilir
- sevgiliyle otelde kalmak
- bayılmak için ne yapılır
- mavi dikiş ipi kalırsa ne olur
- bim para sayma makinesi markası
- ets2 türkiye haritası
- huawei boykot mu
- ince belli çay bardağı emojisi
- moonwalker ayakkabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X