Şimdi Ara

Superbox bu aralar bir tek bende mi yavaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superbox kullanıyorum neredeyse 3-4 aydır sorun yaşıyorum. Bir gün güzel geçse ertesi gün yavaşlıyor internet. Superbox kullanan arkadaşlar sizde durumlar nasıl?

• 10/2 kullanıyorum, bende sorun yok.

Bölgesel olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimkisi 20/5. Acaba baz istasyonları mı sıkıntılı anlamıyorum.
  • 1800 bandında kullan full hız alırsın LTE+ ,hem bölgesel hem cihazdaki ayarların otomatikte olması ,(manuele çek) birde band sabitleme yap hep aynı hızı alırsın .

• 1800 evet bende de 4.5G oluyor. Huawei Band Tool ile yapıyorum. Ama ona rağmen yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

1800 bandında kullan full hız alırsın LTE+ ,hem bölgesel hem cihazdaki ayarların otomatikte olması ,(manuele çek) birde band sabitleme yap hep aynı hızı alırsın .
    Çok acayiptir ki manuele alınca düzeldi. Acaba şimdilik mi düzeldi bilmiyorum. Otomatikteydi önceden.
  • Bu aralar stabil bölgesel sıkıntı olabilir modem huawei ise band tool ile frekansları tek tek deneyip en iyi bandda sabit kalmayı deneyin

Superbox bu aralar bir tek bende mi yavaş?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sende değil tüm turkcell kullananlarda yavaş bu superbox denen illet çıktıktan sonra turkcell in kalitesi acayip düştü. İnternet hızı aşırı yavaşladı hattımı Vodafone a taşıdım en kötü operatör olmasına rağmen Vodafone da bile turkcell deki kadar hız alıyorum.

• Superbox kullanmıyorum ama aldığım paketi kullanamayacak kadar yavaşlıyor gün içinde, yaygınlaştıkça daha da zayıflayacaktır, evde TT VF TC hatlar var, en hızlısı telekom, en yavaşı Turkcell.

Vodafone rüzgarcell hat almayı düşünüyorum, hepsinin cılkı çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt
    Şuan devam ediyormu sorunun ben 1.5 yıldır hiç sorun yaşamadım hep 20/5 aliyorum

• Hocam 1800+'da kullandım zamanında ama ona rağmen yavaşlama oluyordu şimdi operatörü de manuele çekince yavaşlama olmadı acaba sıkıntı ne kaynaklı tuhaf
    Modemlerde yazılım hatası var antenleri felanda dahili yap otomatikten ,çoğu kişi ondan hız sorunu yaşıyor

• Yok hocam yine aynı düzelmiyor. Bir gün hızlı bir gün yavaş.

Telefonda sıkıntı yok benim, modemi aldığımdan beri ilk defa taktım dediğiniz doğru. Bir yavaş bir hızlı.

Modem kaynaklı. Telefonda sorun yok.

• Apn ayarı ile alakalı olabilir mi? Mgb olanlarda sıkıntı olabilir mi,?

• Yalnız şunu farkettim. Benim sinyal değeri en iyi 2100'de oluyor ping değeri ise 1800'de iyi oluyor. 1800'de internet kötü iken 2100'de bir tık daha iyi oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık.
  • Sağlıklı çalışıyor mu box ? Çünkü veriyi simkart gibi kablosuz alıyor. Bence heryerden aynı hızda olmaz.

• Aşırı kötü bugün aradım saydım sayıştırdım yok neymiş BTK'ya göre 2 Mbps normal bir hızmış. Baz istasyonlarından dolayı böyleymiş. Pandemi dönemi olduğu için yoğun oluyormuş vs.
  • Altyapı büyüyen paketler ve artan kullanıma yetersiz gelmeye başladı artık. Mobil altyapıda yüksek hızlar veriyorlardı ama şebeke büyük çoğunlukta yattığı için, SuperBox bunu değerlendirmek için iyi bir fırsattı. Tabi bizim gibi altyapısız ülkede, bunun mobil şebekeleri aşırı yükleyeceği bilindiği halde işe yarar önlemler alınmadığı için yavaşlık sıkıntıları normal artık. Bölge bölge 1. bantta da LTE aktif edip kırmaya çalışıyorlar yoğunluğu ama bazı yerler aşırı yoğun oluyor her türlü. Çok sık sayıda baz istasyonu gerekli. O sayıda baz istasyonunu kurabilseler, zaten 5G'ye gerek kalmayacak...
  • B1(2100) veya B7(2600) bandlarını deneyin. bunlar eğer çekerse en hızlıları. Ben telekomda B7 bandına sabitledim modemi,diğer bandlar sürünüyor. evet yazlık bir bölgedeyim :)))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.