Şimdi Ara

Superbox bu aralar bir tek bende mi yavaş? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet aslında kamusal bir hizmettir, herkesin erişebilmesi için, 5, 10 mbps gibi temel hızlarda sınırsız ve uygun fiyatlı verilmelidir, vaktinde verilen yüksek hızlı sınırsız paketler yüzünden herkesin kullanması için olan sistem yok yere zorlanıyor, turkcell ne yapıp ne edip yüksek hızlı sınırsızlardan kurtulmalı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Gelişeceğimize geri gidelim yani

• Superbox şuan çok iyi çalışıyor ,cekmeyenlerin istisna bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hele birde şu superbox konularina ,daha superboxun ne olduğunu bilmeyen daha önce kullanmamış insanlar yazmiyormu deli oluyorum.

• Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt
    150-200 mbps hızları görüp, luzumsuz işler peşinde koşanlar yüzünden yavaşlayan bir internet yüzünden yeni abone kısıtlamaları ve yavaş internet daha çok geri gitme oluyor...
    Superbox Limitsiz alıp telefona takıp deli gibi 200mbit hızlarla baz istasyonunun tüm kapasitesini kullananlar yüzünden hep.

Ama parasını verdikleri hizmet. Sonuçta kotası yok. Dilediği gibi kullanır

Ben hiç 50-100-150 görmedim

ilk abonelerden bir çok gören var...
    Napacan işte çifte standart altta kalan eziliyor kendi hızımızı alamıyoruz iptal ederseniz ceza çıkar diyor 1 sene kaldı bir daha tövbe

Dostum bulunduğun konum ,oturduğun ev baz istasyonuna uzaklığın çok önemli kriterler bunlar alırken çevrende bir araştırma yapıp alsaydın keşke suan ,pandemideki gibi sorunlar yok superboxta ,kaymak gibi calisiyor yani birde şu full sinirsizlarin tahadutleri bitsin kampanyadan çıksınlar ozman dahada düzelecek ,3 çeyrekte yatırımlarda artıyor ,düzelme olduğu çok belli şuan turkcelde emin ol sıkın tin neyse üstüne git düzeltirler

• Full çekiyor değerlerin hepsi mükemmel birader.

Ozaman bulunduğun bölgedeki bazistasyonunda darboğaz oluşuyor ,3G Yap ,4G yap manuele çek ayarları illaki stabiliteyi yakalarsin .Talep oluştur ,müşteri temcilsini ara illaki derdine çare olurlar .

• Olmuyor. Pandemi dolayısıyla yoğunluk olabilir deyip kapatıyorlar. Yalan mı söylüyorum kardeşim?

Şuan o modemin yanında olsam sorununu cozerdim senin neyse sen en iyisi iptal ettir,burda yazarak derdine çare bulamazsin

• Arkadaş geçen ofisine almış test attı. 500GB'lik olanı almış, 95/45 gibi bir değer alıyordu. Oyunda da TR sunucuda 35ms alıyordu.

Bölgesel birşey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 4 Ağustos 2020; 18:38:24 >
  • Yani ben bilgisizim onu demeye getiriyon. Kardeşim band tool vs hepsini yaptım. Sorun baz istasyonunda. Yapacak bir şey yok 1 sene daha katlanacam. İptal ettirecek kadar keşke zengin olsam

Bilgisiz değilsin ,ama ben senden daha tecrübeliyim dostum ,sorun baz istasyonunda olduğunu biliyorsun ozaman bazistasyonumda sorun var diye konu aç ,sorun istasyonunda büyük ihtimal evet ,ama illaki stabilligi yakalattirrim o modeme ben ,sürekli yerlerde değildir hızın

• Kardeşim sonuçta ben kötü internet alıyor muyum? Ne yapacan modeme üfleyecen mi? Turkcell bildiği halde gelip bakıyor mu bakmıyor. Sanki Turkcellin avukatı gibisin.

Superbox bu aralar bendemi yavaş diye konu açıyorsun ,konunun icinede bizim burdaki bazistasyonunda sorun var yazıyorsun ,dostum emin ol sorunun ya geçici ,ya düzeltilebilir birşey yada ,ince ayarla ayarlanilabilcek birşey ,avukatı değilim sadece sana söylüyorum .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.