Şimdi Ara

Superbox bu aralar bir tek bende mi yavaş? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah razı olsun ben de sana diyorum ki sen sordun ya hani düzeldi mi diye ben de ondan düzelmedi diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragontool D kullanıcısına yanıt
    Malesef. Turkcellin bu superboxtan kurtulmasi gerek. Ya da yuzde 300 zam yapmasi gerekiyor. Baska turlu bu hiz sorunlari duzelmeyecek

• Hocam nasıl yapıcam ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Şuan çok iyi çalışıyor ,hız sorunlari yaşayan nadirdir sonuçta herdurumdan etkilenen bişey bu konudaki arkadaşında abarttiğı gibi sorun yaşadığını zannetmiyorum ,hizların kötü olduğu zamanda kötü diye yazdım şuan herhangi bi sorun yok superboxta onunki tamamen bölgesel

• Her alan memnun olacak diye birşey yok. Tamamen bölgesel birşey.

Tabi burada Turkcell'de abartıyor, en azından tecrübe etme şansı tanısa çok daha iyi olur. Adam 2. Ay iptal ediyorum dese dünya fatura çıkacak.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Evet en azından tahadütü kaldirsalar da en ufak sıkıntıda ortalığı ayağı kaldıran kesimden ,kurtulsak belki hızlarda yukselir

• Operatör daha fazla para kazanayım derken kaliteyi düşürüyolar,bu superbox,redbox sıkıntı yaratır çok artarsa sayı.

• Valla ne kadar boş bir yorum bak demiyim demiyim diyorum ya ne abartması ney? Ulan arkadaş sizle düzgün de konuşulmuyor. Ben abartıyorum ha. İnşallah senin de böyle olur o zaman görürüm seni. Turkcellin resmen avukatlığını yapıyon burda ayıp. İnsan gibi konuşuyoruz gene olmuyor. Ya diyor konudakiler abartıyor.

• Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt
    Boş yapma ,senin derdine kimse derman olamaz dostum burda ,cimerede yazsan olamazlar ,orda attığın gülücük le konuyu neden açtığın belli oluyor ,başıma gelemez ben istediğim hızı herzaman alırım ,kullanmasını bileceksin ,alırken de ,böyle sorunlar olabilir ,üstesinden nasıl gelebilirim diye bilgi edineceksin ,tak çalıştır kullan hikayelerine fazla inanmissin sen ,avukatı felan değilim ,sadece sonununun duzeltile bilir bir sorun olduğunu dile getiriyorum

mobil operatörler başlığında 3 tane boş turkcell muhabbeti yapan sorunlu arkadaş var, çok rahat bir şekilde saptayıp bulursunuz, hepsini engelleyip kurtulun, başka yolu yok, münakaşaya girdiğinize değmez, sinir katsayınız düşer...
  • Sen harbiden rahatsızsın Allah ıslah etsin seni ne diyeyim benim elime yalan söyleyerek ne geçecek anlatsana? Eğer yalan söylüyorsam perişan olayım eğer ben yalan söylemiyorsam sen perişan ol tamam mı? Allaha havale ediyorum seni.

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Ya ağzımı bozmak istemiyorum sonra bana ceza veriyorlar

Bak güzel kardeşim ,ben sana yalan söylüyorsun demiyorum ,sorunun sadece giderilebilir bir sorun ve herkesde olan bir sorun değil ,bizde şuan hız sorunu felan yok.Bu senin modemin konumun alakalida olabilir ,veya turkcel tarafinda bir çalışma bir yaşanan yoğunluk ile alakalida olabilir ,ama kesinlikle çözüme kavuşacaktır peşini bırakmayın ,senin burda boş yapıyorsun demeye getirmem üstte mesajı yazan kişi gibi daha superboxun ne olduğunu bile bilmeyen eline birkere bile almamış tecrübe edinmeniz kisilerin konuna gelip alakasiz şeyler yazması ,sen onlara fırsat veriyorsun ,sana sorunun geçici diyoruz ,ben sana yardımcı bile olurum sknti yok ,ama şu konu başlığı üstteki gibi forumda konulara gelip alakasız şeyler yazanlar var ,takipte olduğu halde aynı şeyleri yapıyor.Faturalari biz ödüyoruz ,yukarıdaki kişi sürekli böyle konulara geliyor yorumlar yapıyor senin böyle insanlara fırsat vermen yanlis,sen daha olayı anlayamadin, ben heray en az 500 lira fatura ödüyorum ,ama konuşmaya gelince bizden çok konuşuyorlar Turkcell hakkinda Superbox bu aralar bir tek bende mi yavaş?

Bugün akşam 7 den sonra bana mesaj at sorununu çözüme kavusturalim ,laptop felan kullaniyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Bugün akşam 7 den sonra bana mesaj at sorununu çözüme kavusturalim ,laptop felan kullaniyormusun
    reis bana xiaomi imei işeriyle ilgili bilgi lazım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.