Bildirim
Yaş 15 Boy 1.65 Ne Kadar OLurum İLeride
Salomon 409220M Outsnap Cswp Siyah Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
1.66 -
annene ve babana göre fazla bile uzamışsın şükret -
15 yaşımda boyum 1.35di 16 yaşına geldiğimde 1.92 oldum düşün artık. sende rahat bir 2.20-2.30 olursun. -
quote:
Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle
annene ve babana göre fazla bile uzamışsın şükret
bence az arkadaslarıma sordum anne babaları en fazla 1.70 falan adamlar 1.80 tepemden bakıyolar piskolojim bozuldu yaw -
quote:
Orijinalden alıntı: Kemâl
15 yaşımda boyum 1.35di 16 yaşına geldiğimde 1.92 oldum düşün artık. sende rahat bir 2.20-2.30 olursun.
muhahahahaha -
17-18 e gelince 1.75 felan olursun ama ergenlie ne zaman girdigine bagli?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8. sınıfta falan :)
arkadaslarım bu sene ani boy attı 10-15 cm ben 1.65 kaldım
ben bu sene yaz tatilinde pc ye cok takıldım gece pek uyumadım sanırım ondan kısa kaldım simdi cok pismanım ama... -
Önce l harflerinin nasıl yazıldığını öğren yoksa boy ne olursa olsun o vücudu kaldırcak beyin bulamazsın kendinde -
gereksiz Konusma :) -
Tam 2. yaş günündeki boyunun 2 katı kadar olursun 1-2 cm oynar max. -
Genetık hocam bu yaz hıc mı uzamadı boyunuz eger uzamadıysa belkı 16 yla 17 arası bırden atabılır veya hıc atmayabılır.ben mesela 15 yasında 1.78 dı boyum suan 18 yasındayım hala 1.78
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1cm attı :D
oda zıpladım sut ıctım 1 ay kadar öyle :) -
Belki uzamayabilrsin annen ve babanın boyu kısaymış sülalede uzun biri vardır da ona çekersin neyse benim de annem babam kısa şu an boy 1.80 16 yaşındayım ama kilo var bende neyse yani bende 15 yaşında ani bir boy attım basketbol oyna ben günde 8 saat falan oynuyordum 15 cm falan boyum attı -
quote:
Orijinalden alıntı: farate
8. sınıfta falan :)
arkadaslarım bu sene ani boy attı 10-15 cm ben 1.65 kaldım
ben bu sene yaz tatilinde pc ye cok takıldım gece pek uyumadım sanırım ondan kısa kaldım simdi cok pismanım ama...
Ben bütün zamanı mı öyle değerlendiriyorum boyum 1.80 -
quote:
Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi
kaldırcak
-
Anana 13 cm ekliyorlarmış sanırım. 1.73 falan yani. -
Konuyu açalı 8 yıl geçmiş. Boyun şu anda kaç?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X