Şimdi Ara

[Anket Eklendi]Sizce ortalama bir boy (1.75) mu yoksa uzun bir boy mu (1.90)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
9.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 1.7.2022)
Giriş
  • Bizim sınıfta çok uzunlar var, strese girdim yahu. Benim boyum 1.75, bugün konuştuğum birisi 1.90 ve yapılı. Çocuk gibi kaldım yanında.

(yaş ikimizin de 19)

Hangi boy daha avantajlı sizce?

Edit: İstek üzerine anket ekledim. Düşündüğünüz ideal boyu işaretlerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O-Start -- 23 Aralık 2010; 23:31:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: O-Start

Bizim sınıfta çok uzunlar var, strese girdim yahu. Benim boyum 1.75, bugün konuştuğum birisi 1.90 ve yapılı. Çocuk gibi kaldım yanında.

(yaş ikimizin de 19)

Hangi boy daha avantajlı sizce?

Yapma Bunu Yapma
  • Bence iyi. Neden dersen bilmiyorum. Belki de kötü
  • Önemli olan işlevi
  • boyum 186. ama 180-182 falan olmak isterdim.
  • bence 1.76-1.87 arası ideal
  • 1.89 boyum memnunum bir şikayetim yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cücelere göre 175 idealdir.Ben 1 kızla aynı boyda oldurmayı kaldıramam (1.93um nasıl öle 1 kız bulucaksam)190 olmanın tek kötü yanı kısa boylu kızların yanında hayvan gibi duruyor olman onun dışında hafif yapılı uzun boy akar
  • Ben de 1,76yim... Normal bir boy

190 olmak istemezdim öyle deve gibi...

Ama 180 iyi olurdu...
  • Yaş 14.1.60 boydayım
  • hımmm , tmm , ok , bye.
  •  [Anket Eklendi]Sizce ortalama bir boy (1.75) mu yoksa uzun bir boy mu (1.90)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Ben de 1,76yim... Normal bir boy

190 olmak istemezdim öyle deve gibi...

Ama 180 iyi olurdu...

aynen ben de 177 yim ama 180 in karizması daha farklı olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

• 1.90'a kadar uzun boy en iyisidir. daha uzunu kötüdür ama. beğenmeyen eziklik psikolojisinden beğenmiyordur. kızlar her zaman için kendinden heybetli görünen erkekleri tercih ederler, uzun boy her zaman daha iyidir ve avantajlıdır. 1.75 normal diyenler sadece kendilerini avutuyorlar.
  • Kimseye hava atmak gibi olmasın ama 2.01 boyum var + yapılıyım. Giydiginde üstüne oturuyor ve yakışıyorsa gerisi boş. Deve gibi cart curt diyenler kıskançlıktan diyolar onu
  • 1.87 civarı boyum var. Uzun boylu olmam her zaman avantaj olmuştur. Özellikle de kızlar konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa_Zoro

Kimseye hava atmak gibi olmasın ama 2.01 boyum var + yapılıyım. Giydiginde üstüne oturuyor ve yakışıyorsa gerisi boş. Deve gibi cart curt diyenler kıskançlıktan diyolar onu

o kadar boyum olsa ayaklarımı keserdim neyini kıskanalım :S
  • 1.82 boyum var 90 olmak isterdim açıkçası. 90 lık arkadaşlarımın yanında kısa hissediyorum
  • 1.82 de bende var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.