[Anket Eklendi]Sizce ortalama bir boy (1.75) mu yoksa uzun bir boy mu (1.90)?
(En Son Oy Tarihi: 1.7.2022)
Giriş
Bende 1.80 im. 1.85 olabilirsem güzel olur yaş 18.
1.67
1.70 civarı herhalde benimde ama keşke 1.80 üstü olsam hadi bakalım atarız inşallah dinimiz amin
17
donanımhaberin boy ortalaması 1.95 ne cürretle, 175 cm boyla açtın bu konuyu?
1.80 tam idealdir bence keşke olabilsem , 1.73'üm bende.
185im kilomda 79
1.88 im 1.80 olmak isterdim. türk kızları ortalama 1.65 boyunda. yanlarımda kızımmıs gibi kaliyorlar..
1,90 boyum var hiçbi zaman dezavantajını görmedim kısa boylu arkadaşlar yakınıyor zaten benim boyumda olmadıkları için
önemli olan başka bir boy
uzun boy iyidir.bazı garip laflar zügürt tesellisidir.
güzellik insanın içindedir diyenler hep çirkin parayla saadet olmaz diyenler hep fakir boyu degil işlevi diyenler hep kısa farketmedinizmi?
açıkçası size does matter
180 im bi şikayetim yok memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: Alpgg
uzun boy iyidir.bazı garip laflar zügürt tesellisidir.
güzellik insanın içindedir diyenler hep çirkin parayla saadet olmaz diyenler hep fakir boyu degil işlevi diyenler hep kısa farketmedinizmi?
açıkçası size does matter
upuzun dal gibi veya balina gibi olmanında bir anlamı yoktur herhalde boy vücut yapısı orantılı olmalı
Forumda herkes 1.80 herkes 75 fit vucuda sahip
190-191 arası boy var kilom 83 şuan zayıf olduğumdan kötü gözüküyor ama biraz yapılı olsam her gydgm yakışsa daha doğrusu tamamı şuandada çoğu yakışiyorda kilo alsam torba giysem yakışır,ama şahsi kanaatimce 1.87-1.88 ideal.
yanımda benden 10-15 santim uzun bi kız olsun istiyorum ama bulamıyorum.
175 iyidir.
1.76 falanım 1.85 isterdim ama çok da rahatsız değilim
193 boyum var şuan bişeye yaramadı askerligi ektim sadece :d artı dez avantajları kız arkadaslarla kucakta sevişmek zorunda kalıorm xd