[Anket Eklendi]Sizce ortalama bir boy (1.75) mu yoksa uzun bir boy mu (1.90)?
(En Son Oy Tarihi: 1.7.2022)
Giriş
1.80 olsam ne güzel olurdu bea
quote:
Orijinalden alıntı: NoobDotacı
Uzun boy ne olarak istediğine bağlı.Görünüş olarak evet daha iyidir kısa boydan.Ama birisi yukarıda heybetli,güçlü falan demiş .Boyum 1.68-1.70 civarı ve boyu 1.80-1.85 olan çoğu zayıf,orta kilolu kişinin ağzını burnunu kırabilirim.Yani uzun boy güç demek değildir sadece estetik olarak iyi durabilir ama kız sizi uzun boylu olduğunuz için ,heybetli güçlü sanıcağını düşünüyorsanız yanlıyorsunuz
okumanda problem var herhalde. aç sözlüğü heybetli ne öğren de gel. bi taraflarından bi sürü şey sıkmışsın güldürdün akşam akşam. bu arada yavaş kır yumurta kırmıyorsun genç
Afedersiniz ama ziktirin gidin yani herkes Halil İbrahin konudaki galiba bunlar sokağa hiç çıkmıyor evde duruyorlar galiba sadece.Benim boyum 1.73 hafif esmerim açıkçası kirli sakalda bıraktığımda kızlar bayılıyor ve konuştuğum çoğu kız uzun boylu erkekleri sevmiyor.Bilmem belki yalan söylüyorlar ama sevmediklerine çoğu kes şahit oldum.Ortalama 1-72-78 arası bence en idealidir uzun boylu arkadaşlarım var hep yakınıyorlar nedense bilemem ama ben iyiki uzun boylu değilim çünkü Türkiye'de kızların boy ortalaması belli açıkçası uzun boylu kız yok.Bu yüzden 1.78den sonrası kızların yanında sırıtır kim ne derse desin. Esas siz züğürt tesellisi yapmayın.
senin konuştuğun kızlar bıyıklı olan türler herhalde
Seninkiler 1.80+ manken zaten. İstanbul'da doğma büyüme yaşıyorum hertürlü ortamını biliyorum merak etme üniversite ortamındada aynı heryerde aynı Türk kızı dediğin zaman 1.72den uzunlar istisna oluyor.Yurt dışına da gittim orada boy ortalaması yüksek fakat Türkiye için konuştum ben
quote:
Orijinalden alıntı: pRo.
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
Seninkiler 1.80+ manken zaten. İstanbul'da doğma büyüme yaşıyorum hertürlü ortamını biliyorum merak etme üniversite ortamındada aynı heryerde aynı Türk kızı dediğin zaman 1.72den uzunlar istisna oluyor.Yurt dışına da gittim orada boy ortalaması yüksek fakat Türkiye için konuştum ben
hocam ben sana bilmiyorsun dedim mi? niye bu kadar alınganlık yapıyonuz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pRo.
quote:
hocam ben sana bilmiyorsun dedim mi? niye bu kadar alınganlık yapıyonuz
Benim mesajıma eleştiri yaptığın için onu yazdım bende.
boyum 1.72 yaşım 21... hafif topuklu ayakkabı giyiyorum 4-5 cm dışarda uzuyorum ama evlenince ne yapcam bilmiyom
1.80 iyidir. Bende de 76 var. Geçen kaynım 90 almış kıskandım bende istiyorum.
Uzun boy her zaman daha iyidir. DNA Rulez
Uzun boy iyidir ama zayıf olmayacaksın.
Biraz kilo,biraz da vücut çalısmayla harika bir vücudun olur.
Kısa boylular; kıskanmayın lan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme