Şimdi Ara

20 yaş üstü hiç sevgilisi olmamış olan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
3.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O da var elbette ancak aslında bakarsan ortama göre de değişiyor. Mesela genelde samimi bulduğum insanlar varsa ortamda o kadar kasıntı durmadığımı fark ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 22

üniden bu donem mezunum.

şuana kadar 5 defa falan teklıf reddettim. 5 i de cirkindi

hala bakirim
  • Çiftleşen-yiyişen canlılara özenecek olsaydım hayvanlara özenirdim. Hayvanlar: yer, içer ve çiftleşir, insanın bir farkı olmalı.

• Adi konamamis azeri flört saymazsak benim tam bir yikikim

• Ünv 3. sınıftayım, tam bir yıldır sevgilim yok, 9 aydır da bir kıza aşığım. Bana aşık olduğu için fakbadi takılmaya razı olan kıza da yol verdim, samimi kız arkadaşlarımın hepsiyle iletişimi yüzeysel hale getirdim, kız ortamlarından olabildiğince kaçınmaya başladım, duygusal açlığımı doldurma yolunda hiçbir şey zerre umurumda değil. Belki de hayatımda ilk defa birine bu kadar sevgi besliyorum, anlam yüklüyorum. Bu da garip biçimde benimle tanışmak, buluşmak için tüm adımları atan kıza açılmama engel oluyor. Bu hafta içinde ilk kez kızı ben bir yere davet edip, orada da nihayete erdiririm diye düşünüyorum. Bu kafayla hala cesaret edemezdim lakin, yakın bir arkadaşımın ailesinde bazı sağlık sorunları yaşanınca, ölümlü dünyada nasıl salak gibi yarın yokmuş gibi yaşayabildiğimi sorguladım ve iyiden iyiye geceleri beni uyutmayan bu derdimden kurtulmaya karar verdim. Konuyla alakasız oldu kusura bakmayın, kimseyle konuşmuyorum içimi dökesim gelmiş. Ve sorunun cevabı olarak kimseyi kıskanmıyorum, belki bir gün sevdiğim kızla o duruma geliriz diye imreniyorum.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Burdan 2 yıl sonraki halime selam yolluyorum
  • 20 yaşında 2 tane çocuğu olan kız tanıdım
  • Konu dışında sorulacak sorumu bu hocam

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Ayni kafayiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 22 yasindayim sevgili felan istemiyorum elalemin kızıyla kafa patlatamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 22ye 3 ay kaldı

Hic olmadı umarım da olmaz enerjim vaktim param zihnim bana kalmali elalemin kimle ne b.k yedigi belirsiz kızı icin fedakarlık etmek istemiyorum ailemle bile çıkar catismalarimi çözemiyorum bir de onunla mi uğraşayım

Allah korusun beni aşktan kimi sevdimse pişman oldum en son regular showdaki cje aşık oldum görmeye görmeye unuttum gibi suan

Daha doğrusu aklim baska yerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

19 yaşındayım, 1 sene sonra bu kategoriye girerim sanırım.
    Eskiden baya takardım, oldukça derin sevdiğim (o zamanlar) platonik aşklarım bile vardı.

Şimdi mi ? Açıkcası umrumda değil, hatta sevgili yapmak bile istemiyorum. Yanlış anlaşılmasın, sevgili bulamayıp uzanamadığım ciğere mundar demiyorum ki istesem birkaç kızla sevgili olma şansım da vardı.
    Hepsinin güçlüyü seçen, sürekli kendini haklı gören varlıklar olduğunu farkettim.
    Artık cinsel duygular dışında bir şey hissetmiyorum.

En fazla fbuddy olurum.
    Çok da ihtiyacım yok sol elim işlevini yerine getiriyor, baktım 31'den sıkıldım fbuddy bulamadım eskorta giderim.
    Çok eskiden senin bir yorumunda nickimi almamın bile bir sebebi var yazıyordu, kim bilir sende ne hikayeler var, ben de bu konuda birkaç intikam aldım sende durumlar nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

Çok eskiden senin bir yorumunda nickimi almamın bile bir sebebi var yazıyordu, kim bilir sende ne hikayeler var, ben de bu konuda birkaç intikam aldım sende durumlar nasıl

Alıntıları Göster
    Daha iyi sayılır. Şuanlık pek intikam için çabaladığım söylenemez, çoğuyla irtibatım kesildi zaten. (Adları listemde hala duruyor)
    Ama geçen sürede kendimi geliştirdim ve zayıf yanlarımın bir kısmını güçlendirdim diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Daha iyi sayılır. Şuanlık pek intikam için çabaladığım söylenemez, çoğuyla irtibatım kesildi zaten. (Adları listemde hala duruyor)
    Ama geçen sürede kendimi geliştirdim ve zayıf yanlarımın bir kısmını güçlendirdim diyebilirim.

Alıntıları Göster
    İrtibatın kesilmesi bile çok büyük bir ders aslında sevindim senin için

• sevgili ne demek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.