Şimdi Ara

LOST 4.SEZON Izleyenler ne anladılar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece 4.Sezon 1.bölüm izledim.Oldukça kafam karıştı gelecek ile geçmiş arasında gitti,geldi.Sizce neler olucak? Ve ne anladınız bu bölümden?

• dizi bölümünde yeteri kadar yorum vardı ama ben kısaca filmin can alıcı noktası olarak düşündüğüm yer.. jackın hurleyle basket oynarken ki ff si sezon 3 ün kate ile jackin ffsinin fb si.. bunuda hurleyle geçen sakal uzatma konuşmasından anlaşılıyor..
  • birazdan izlicem işten yeni geldim.aylardır bekledik bakalım nasıl bi start vericek 4. sezon
  • valla kafam patates gibi oldu
  • şimdi izledim.
    tek düşündüğüm 9 ay boyunca büyük bir merakla bunun için mi beklediğimiz.bir dizi bu kadar anlamsızlığa sürüklenir.ama losttur bu gelecek bölümlerde kimbilir neler bekliyor bizi.birkaç bölüm sonra şekillenir sanırım..
  • oceanic six dediği yerde kutulan lişi sayısının 6 olduğunu anlıyoruz...

hurley,jack,katie kalanı meçhul
  • spoiler içerir demelisin , jackin babasının jacobun kulübesinde ne işi vardı acaba jacob jackin babasımı olurmu olur kayıp bölümlerden birindeki video ise iddialarımı güçlendiriyor ( jackin babası köpeği ilk bölümde jackin yanına gönderiyor vs) tabutun içinde olmaması felan hurley içeri bakınca camda bir anda karşısına çıkan kimdi :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acayip şeyler olacak söylemedi demeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _sude_

şimdi izledim.
    tek düşündüğüm 9 ay boyunca büyük bir merakla bunun için mi beklediğimiz.bir dizi bu kadar anlamsızlığa sürüklenir.ama losttur bu gelecek bölümlerde kimbilir neler bekliyor bizi.birkaç bölüm sonra şekillenir sanırım..

Ben senin gibi düşünmüyorum,belki birkaç bölüm sonra çorap söküğü gibi çözümlenecek olaylara zemin hazırlamak için kurgulamışlardır bu bölümü,ha evet açılış bölümü için biraz zayıf kalmış ama ne bakımından zayıf ? Bence sadece aksiyon bakımından ? Yoksa baya yeni şaşırtıcı olaylar gelişti
  • bence mükemmeldi başlangıç..olması gerektiği gibi tam.ikinci bölümden itibaren oturmaya başlar her şey..@Ayhan Arslan o camdan bakan %90 mihail ama locke diyenlerde çıkıyo..bence mihail.
  • Dikkat Spoiler içerir!

Bence çok güzel bir bölümdü. Kazadan 6 kişinin kurtulduğunu öğreniyoruz. Gelecekten sahneler var. Hurley yeniden tımarhaneyi boyluyor. Grup adada ikiye ayrıldıktan sonra hurley locke un grubunda yer alıyor ama ne hikmetse bundan çok pişman olduğunu kurtarıldıktan sonra dile getiriyor. Adada feci çatışmalar ve ölümler olacak gibi geliyor bana
  • Ya bu 4. sezon tv de ne zaman verilir acaba altyazılı olarak tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

Orjinalden alıntı: _sude_

şimdi izledim.

Ben senin gibi düşünmüyorum,belki birkaç bölüm sonra çorap söküğü gibi çözümlenecek olaylara zemin hazırlamak için kurgulamışlardır bu bölümü,ha evet açılış bölümü için biraz zayıf kalmış ama ne bakımından zayıf ? Bence sadece aksiyon bakımından ? Yoksa baya yeni şaşırtıcı olaylar gelişti

ama zaten lostun her bölümü şaşırtıcı olaylara gebe.bununda şaşırtıcı olayları sahnelemesi sürpriz olmadı.hatta daha fazla şaşırtıcı olaylar olabilirdi.neyi anladık adam akıllı 6 kişinin kurtulduğunu ve adaya tekrar dönülmesi gerektiğini ki bu adaya tekrar dönülmesini 3.sezonun son bölümünde jack kate'e söylemişti.bunuda biliyorduk yani..bunun dışında dediğin gibi aksiyon çok çok geride kalmıştı.flashbackler artık adayı gösteriyor.ha bir de akıl hastanesinde hurley'in yanına gelen adam kim ve bunların hayatta kalmasından ne istiyor.şimdilik bunları insanın aklına soktu bu bölüm.ama dediğim gibi losttur bu her bölüm sürprizlere gebe.ne olursa olsun gelecek bölümlerin çok daha güzel olacağı inancındayım ben.

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BLackSmiTH:.

Ya bu 4. sezon tv de ne zaman verilir acaba altyazılı olarak tabi

cnbce de verilir mi acaba veya E2 de bide ne zaman verilir yazarsanız sevinirim çünkü ona göre 3. sezonu bitircem şu an 3. sezonun 4. bölümündeyim çok heyecanlı yahu
  • o değilde claire kaldı sanırım şimdi desmond flashbacklerde claire nin bir helikoptere bindiğini söylüyor charlie ise bu zinciri bozmamak için ölmeyi seçiyor eğer claire kurtulmayacaksa charlie pisi pisine ölmüş olacak
  • jackin hurleyle basketbol oynarken konuştuğu sahnede jack sakal bırakacağından bahsediyor.Burda benim kafam karıştı.Jackin sakallı hali adadan kurtulduktan sonra görmüştük.Yani adadan kurtuldu kate ile konusmasında sakallıydı.Ve adaya geri dönmeleri gerektiğini söylüyordu.E daha sonra kesti sakallarını diyelim.Hurleyle konuşmasında neden sakal bırakıcam deyipte şaşırttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 2 Şubat 2008; 20:29:27 >
  • @kyle bende senin gibi düşünüyorum sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 2 Şubat 2008; 20:34:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :DiFFeReNT:

jackin hurleyle basketbol oynarken konuştuğu sahnede jack sakal bırakacağından bahsediyor.Burda benim kafam karıştı.Jackin sakallı hali adadan kurtulduktan sonra görmüştük.Yani adadan kurtuldu kate ile konusmasında sakallıydı.Ve adaya geri dönmeleri gerektiğini söylüyordu.E daha sonra kesti sakallarını diyelim.Hurleyle konuşmasında neden sakal bırakıcam deyipte şaşırttı

Basket oynamayi da bilmiyor kazma
  • İlk gün indirdim ama izlemedim, yarın kız arkadaşımla izleyecem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BLackSmiTH:.

Ya bu 4. sezon tv de ne zaman verilir acaba altyazılı olarak tabi

Tv e ne gerek var.Internetten indir izle
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.