Şimdi Ara

Gibi dizisinin 6. Sezon yayın tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gibi dizisinin 6. Sezon yayın tarihi belli oldu
    Exxen platformunun en sevilen komedi dizisi haline gelen Gibi’nin altıncı sezonundan beklenen haber nihayet geldi. Yaklaşık 1 yıl aradan sonra Gibi dizisinin yeni bölümleri Exxen izleyicileri ile buluşacak. 

Gibi 6. sezon ne zaman yayınlanacak?

Gibi altıncı sezonu 14 Mart Cuma günü başlayacak. Her Cuma yeni bölüm yayınlanacak. 

Gibi dizisi kendilerini türlü talihsizliklerin ve tuhaf olayların içinde bulunan 3 yakın arkadaşın hikâyesini konu ediniyor. Yılmaz (Feyyaz Yiğit), İlkkan (Kıvanç Kılınç) ve Ersoy (Ahmet Kürşat Öçalan) zamanlarının çoğunu beraber geçirirken sürekli didişirler. 

Ayrıca Bkz.Gibi dizisinin 5. sezon yayın tarihi açıklandı

Dizinin senaryosunu Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi kaleme alıyor. Dizinin konseptinde her bölüm birbirinden bağımsız olarak ilerlerken zaman zaman önceki bölümlere de göndermeler yapılıyor. 

• 2008 Dönemi cem yılmaz kadar komik değil ama son 10 yıldaki cem yılmazdan 2 3 gömlek üstün olduğu çok bariz bir dizi sırf popüler diye düşman olmaya gerek yok ve bir şeyi sırf eski diye körü körüne pohpohlamayın erşan kuneriyle bu dizi arasında dağlar kadar kalite ve komedi farkı var tabi anlayana :)
  • Bi kazma, youtubır, çıkıp Cem yılmazdan iyi demişti.
    Ne güldürmüştü bizi, ve kendini:) değişik bi komedi, farklı bişey, fakat katiyen eğer cem yılmaz kendi yazıyorsa, cem bunlardan 9 göbek üst...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • android seyfi A kullanıcısına yanıt

20 yıl önce evet cem yılmaz zirvedeydi. artık değil. güncel erşan kuneri den bahsediyorsanız cem yılmaz derken, gibinin çok gerisinde bir dizi malesef komedi olarak. sahne kostüm dekor vs. olarak elbette çok daha büyük bir iş. ama gibinin yaptığı çok daha azıyla çok daha fazlası

• dodofran D kullanıcısına yanıt
    Erşan kuneri 1 iyidir. 2 berbat, zaten zorlama bi iş, 1 film daha çekecek netflix e, parasını önceden almıştır. Netflix teki cem den bahsetmiyorum. Önceki işlerinden bahsediyorum. Kardeş bu sektörde cem i gecebilecek mevcutta adam ben şuan, göremiyorum. durum komedisi çok başka bişi (gibi).
    Monolog komedi çok başka bişey, oda cem in işi. Saygılar..

2008 Dönemi cem yılmaz kadar komik değil ama son 10 yıldaki cem yılmazdan 2 3 gömlek üstün olduğu çok bariz bir dizi sırf popüler diye düşman olmaya gerek yok ve bir şeyi sırf eski diye körü körüne pohpohlamayın erşan kuneriyle bu dizi arasında dağlar kadar kalite ve komedi farkı var tabi anlayana :)

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    Stand up yapan, hertür nükteli işi yapar.
    Fakat her dizi yazan, stand up yapamaz.
    O sahne her babayiğidin harcı değildir.

kesinlikle şu anki işlerini diyorum zaten. söylediğim gibi 20 yıl önceki hali zaten kıyas kabul etmez. ama erşan kuneri malesef cem yılmazın eski seviyesinden ve gibi seviyesinden çok uzak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekzeni ayakta tutan dizi

• Bazı kesitlerine denk geliyor ve beğeniyorum ama diziyi izlemeye kalktığımda küfür kıyamet ilk bölümün yarısını bile izleyemedim. Tek bir bölüm tabi ki 6. sezon ile devam eden koca diziyi özetlemesi mümkün değil ama ilk etki denen bir şey var ya, işte orada maalesef fena sıçmış.

katılıyorum, hem de erşan kuneri prodüksiyon ile gibi prodüksiyonu arasında dağlar var.

Cem Yılmaz'la ne alakası var, tamamen farklı tarzlar.

Sienfeld'den esinlenilmiş durum komedisi bir dizi, çok büyütülecek bir tarafı yok.

• Özgür ruhlu Üniversite ev arkadaşlığın nostaljik tozlanmış sabit olmayan değişime açık ve çok komik tezahürü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.