|
Bildirim
2008 Dönemi cem yılmaz kadar komik değil ama son 10 yıldaki cem yılmazdan 2 3 gömlek üstün olduğu çok bariz bir dizi sırf popüler diye düşman olmaya gerek yok ve bir şeyi sırf eski diye körü körüne pohpohlamayın erşan kuneriyle bu dizi arasında dağlar kadar kalite ve komedi farkı var tabi anlayana :)
|
Bazı kesitlerine denk geliyor ve beğeniyorum ama diziyi izlemeye kalktığımda küfür kıyamet ilk bölümün yarısını bile izleyemedim. Tek bir bölüm tabi ki 6. sezon ile devam eden koca diziyi özetlemesi mümkün değil ama ilk etki denen bir şey var ya, işte orada maalesef fena sıçmış. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
20 yıl önce evet cem yılmaz zirvedeydi. artık değil. güncel erşan kuneri den bahsediyorsanız cem yılmaz derken, gibinin çok gerisinde bir dizi malesef komedi olarak. sahne kostüm dekor vs. olarak elbette çok daha büyük bir iş. ama gibinin yaptığı çok daha azıyla çok daha fazlası |
|
kesinlikle şu anki işlerini diyorum zaten. söylediğim gibi 20 yıl önceki hali zaten kıyas kabul etmez. ama erşan kuneri malesef cem yılmazın eski seviyesinden ve gibi seviyesinden çok uzak |
Bazı kesitlerine denk geliyor ve beğeniyorum ama diziyi izlemeye kalktığımda küfür kıyamet ilk bölümün yarısını bile izleyemedim. Tek bir bölüm tabi ki 6. sezon ile devam eden koca diziyi özetlemesi mümkün değil ama ilk etki denen bir şey var ya, işte orada maalesef fena sıçmış. |
|
|
|