Şimdi Ara

Netflix, 2023'ün ilk yarısında en çok izlenen film ve dizileri açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Netflix’in yeni yayınladığı “Ne İzledik/What We Watched” raporu, 2023’ün ilk yarısında dijital platformda 50.000’den fazla izlenme saatine ulaşan içerikleri listeliyor. İşte Netflix’te en çok izlenen filmler ve diziler:

Ayrıca Bkz.IMDb, 2023 yılının en popüler film, dizi ve oyuncularını açıkladı

İlk yayınlanan Netflix etkileşim raporu, Ocak - Haziran 2023 arası verileri kapsıyor. Bu dönemde en çok izlenme alan yapım aksiyon-gerilim dizisi olan The Night Agent: Season 1. Dizinin ilk sezonu 812.100.000 saat ile zirvede yer alıyor. İkinci sırada 665.100.000 saat izlenmeyle Ginny & Georgia dizisinin ikinci sezonu yer alıyor. The Glory’nin birinci sezonu 622.800.000, Wednesday dizisinin açılış sezonu 507.700.000 ve mini dizi Queen Charlotte: A Bridgerton Story 503.000.000 izlenme sayısı elde etti.

Jennifer Lopez’in aksiyon filmi The Mother, 249.900.000 izlenme saatiyle 2023 ilk yarısında en çok izlenen film oldu. Idris Elba’nın polisiye gerilim filmi Luther: Batan Güneş (Luther: The Fallen Sun), 209.700.000 izlenmeyle platformda en çok ilgi gören ikinci film oldu. Chris Hemsworth’lü aksiyon filmi Extraction 2, 201.800.000 izlenmeyle film kategorisinde listenin üçüncü sırasında yer aldı.

Ocak - Haziran 2023 arası Netflix’te en çok izlenenler
    Film/Dizi İzlenme saati
    The Night Agent: Sezon 1 812.100.000
    Ginny & Georgia: Sezon 2 665.100.000
    The Glory: Sezon 1 622.800.000
    Wednesday: Sezon 1 507.700.000
    Queen Charlotte: A Bridgerton Story 503.000.000
    You: Sezon 4 440.600.000
    La Reina del Sur: Sezon 3 429.600.000
    Outer Banks: Sezon 3 402.500.000
    Ginny & Georgia: Sezon 1 302.100.000
    FUBAR: Sezon 1 266.200.000
    Manifest: Sezon 4 262.600.000
    Kaleidoscope 252.500.000
    Firefly Lane: Sezon 2 251.500.000
    The Mother 249.900.000
    Physical: 100: Sezon 1 235.000.000
    Crash Course in Romance 234.800.000
    Love Is Blind: Sezon 4 229.700.000
    BEEF: Sezon 1 221.100.000
    The Diplomat: Sezon 1 214.100.000
    Luther: The Fallen Sun 209.700.000

E-tabloda film ve dizilerin izlenme saatlerinin yanı sıra dünya genelinde izlenip izlenemediği, yayınlanma tarihi bilgisi de yer alıyor. Netflix, iki yılda bir yayınlanacak yeni e-tabloların haftalık En İyi 10 ve En Popüler listeleriyle birleştirilerek daha kapsamlı bir tablo oluşturulacağını söylüyor.

Kaynak:https://about.netflix.com/en/news/what-we-watched-a-netflix-engagement-report

• Hala en zengin içerik Netflixte. Çöp içeriğin aşırı fazla olması içinde kaliteli bir şey yok demek değil. Prime Video ve BluTV de var. Onlarda da aynı şekilde iyi ve kötü içerikler var.

İyi içerik oranının az olması iyi içerik sayısının altında olduğu anlamına gelmiyor. Üstelik en pahalı paket 200 TL. 1 tane sinema + mısır bile alamıyor İstanbul’da. Eğer halk günü cart curt ucuza getirmezsen zor. Ki ben 150 liralık paket kullanıyorum onu da 2 kişi bölüşüyoruz yani 75 lira.
  • Hala bu ucube paltforma para verip içerik izleyen varmı 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rasterx kullanıcısına yanıt
    Ben parasiz izliyorum :)

• The Sandman şaşırttı. Daha fazla izlenir diye düşünüyordum, bayağı iyiydi. Gerçi geçen senenin ortasında çıkmıştı.

• HepSiBiRYaLaN kullanıcısına yanıt
    Başkan bize de.ogret

• rasterx kullanıcısına yanıt
    Hala en zengin içerik Netflixte. Çöp içeriğin aşırı fazla olması içinde kaliteli bir şey yok demek değil. Prime Video ve BluTV de var. Onlarda da aynı şekilde iyi ve kötü içerikler var.

İyi içerik oranının az olması iyi içerik sayısının altında olduğu anlamına gelmiyor. Üstelik en pahalı paket 200 TL. 1 tane sinema + mısır bile alamıyor İstanbul’da. Eğer halk günü cart curt ucuza getirmezsen zor. Ki ben 150 liralık paket kullanıyorum onu da 2 kişi bölüşüyoruz yani 75 lira.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Netflix adını duyuna direk kalitesiz dandik yapımlar aklıma geliyor. Tek tük iyi şeyler çıkıyor ama çoğu çöp içerik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BurakÖrs B kullanıcısına yanıt
    Attım pm

• tazmannia T kullanıcısına yanıt
    Reis bende öğrenmek.isterim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize de öğret ne yav, google 'a yazıyorsun "şu diziyi izle" çıkıyor zaten siteler, ya da "en iyi zorrent siteleri"

• #Dizipal ve #hdfilmcehennemi varken hala google a film dizi ismi mi yazıyorsunuz XD
    Güncel link takip
    x (formerly twitter)
    Dizipal (@palcumhuriyeti) on X
    https://twitter.com/palcumhuriyeti
    ni kullanıyorum. TR den erişime kapalı hesap !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 21 Aralık 2023; 21:4:47 >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Google cogu bilgiyi sisteme eklemiyor

asla sadece Google kullanma Google yaho yandex farkli arama motorlari kullan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RumeeL kullanıcısına yanıt
    hele şu arkadaşlar level 1'den başlasın bir, yani insanlara sormak yerine google.
    daha sonrasında level 2 -> yahoo, level 3 -> chatGpt, level 4 -> tor.

• SaMoVe kullanıcısına yanıt
    mükemmel account, corlatmış bile.

account falan bakmayın, google'a yazınca güncel, trafiği yüksek siteyi getirir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 14 Aralık 2023; 18:48:27 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Hesap TR den erişime kapalı, cortlayan bir şey yok. Bu saatten sonra bilgisayar kullanmasını mı öğretelim...

Netflix, 2023'ün ilk yarısında en çok izlenen film ve dizileri açıkladı
    ne farkeder, twitter hesaba erişmek için vpn mi kuralım bir de yaz google 'a, zibilyon tane alternatifi çıkıyor.

• Mok gibi dizi filmler var paraya yazik

bir kaç film, dizi vs deneyeyim dedim patlak hepsi

ben yurtdışındayım. Giriyor. Ama açmıyor. Bişey kaybetmediniz rahat olun. Tırt site. İçerik çok zayıf zaten olanı da açmıyor.

• İzlenmemesi gereken dizi ve filmler belli oldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.