Bugün mtv ödemeye vergi dairesine gittim çok kalabalıktı mesai de bitmek üzereydi bende atm den yatırıyım dedim atm de kartsız işlemlerden girdim parayı hazneye yerleştirdim onay tuşu yerine iptal tuşuna bastım neyse tekrar yaparım dedim atm ekranında lütfen paranızı almayı unutmayınız yazıyordu ama sayım sesi gelmiyordu anladım bi terslik olacağını ve oldu bekle bekle atm offline bilmem ne yazı çıktı. müşteri hizmetlerini aradım işlem yaptığım tc numarası istedi tel istedi ne kadar para yatırdığımı saat kaçta işlem yaptığımı ve atm numarasını istedi tüm bilgileri verdim atm sayımı ile çıkan fazla para hesabınıza yatar dediler. bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ziraat atm paramı yuttu yardım.
-
-
Halkbank guvenlıgıyım bahsettıgın atm sube atmsı ıse dedıklerınde haklılar ogun aksam veya ertesı gun yutulan para kısmında bırının parasını yutmus olarak o bölümde gorunur ama sube dısı atm ıse nakıt operasyon bırımlerı atmyı acana kadar o parayı gormezler.Parana bısey olmaz hesabına zaten bu hafta yatar gerı ama bu tıp ıslemlerde nerden ıslem yaptın bılmıyorum ama şube atmsı kullanman daha hızlı sonuc almada etkılıdır cunku atm gun ıcınde bır cok kez acılır subelerde
-
vergi dairesinin önündeydi zaten baktım 1 kişi var fırsat bu fırsat dedim aradan çıksın normalde hangi atmye baksam en az 4-5 kişi var. o yüzden ziraat bankasıyla işim olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun olmaz ziraat'in atm'leri ortalamada senede bir paramı yiyor, en fazla 2-3 güne gelir
-
Paranız yatacaktır, keyfinize bakın
bişey daha soracağım benden sonra işlem yapan birine parayı verebilme olasılığı var mıdır?
Umarım dediğiniz gibi olur ama yatana kadar üzerimde ki yük gitmeyecek
Dediğinizin aynısını ziraat atmde yaşadım. Para yatırdım, paranızı geri alın dedi fakat kapak açılmadı sonra kartı geri verdi. Bankayı arayıp olayı anlattım, ertesi gün bir sorun tespit edilememiştir diye mesaj geldi. Tekrar aradım dedim böyle böyle nasıl sorun yok? Tekrar kayıt oluşturuldu, ertesi gün de para hesabıma yattı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öle bı ıhtımal yok parayı ayrı bı bolum var çöp dedıgımız atm iç sistemınde oraya aktarıyo dırek sızden sonra gelene parayı verme durumu sadece atm ıslem yapmaya devam edıyosa ve sız bırakıp gıttıysenız verır ama sızın parayı gerı almıs ve o işlemı bıtırdıgı ıcın artık gerı vermez zaten versede kamera kayıtları var.Paranız en gec haftaya sıze ıade edılır hesabınız olsaydı zıraatte o para yarım saat ıcınde gerı gelıyo hesabınıza ama sızın sanırım yok o yuzden sızın ıslem bu hafta ıcınde halledılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X