Şimdi Ara

Erkek 24 kız 18 yaşında nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşım var 24 yaşında ve 18 yaşındaki bir kızdan hoşlanmış.Acaba bu ilişki ileriye gidebilir mi bunu merak ediyor bana sordu bende size soruyorum.(6 yaş fark sorun olur mu?)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erkek 24, Kız 18: Yasal ve Ahlaki Boyutlar

18 Yaşındaki Kızlar ve Erkek 24:

Türkiye'de reşit olma yaşı 18'dir. Bu, 18 yaşından büyük bir erkeğin 18 yaşındaki bir kızla rızaya dayalı bir ilişki yaşaması yasal olarak mümkündür. Ancak, bu durum bazı ahlaki ve toplumsal sorunları da beraberinde getirebilir.

Yasal Boyut:

Yasal olarak, 18 yaşını doldurmuş bir kadın rızası ile cinsel ilişkiye girebilir. Bu nedenle, 24 yaşındaki bir erkeğin 18 yaşındaki bir kızla rızaya dayalı bir ilişki yaşaması yasal bir sorun teşkil etmez.

Ahlaki ve Toplumsal Boyutlar:

24 yaşındaki bir erkeğin 18 yaşındaki bir kızla ilişki yaşaması ahlaki ve toplumsal normlar açısından tartışmalıdır. Bazı insanlar, iki tarafın da yetişkin olması nedeniyle bu tür ilişkilerin sorun olmadığını düşünürken, diğerleri yaş farkından dolayı bu tür ilişkilerin uygunsuz olduğunu savunur.

Sonuç olarak, 24 yaşındaki bir erkeğin 18 yaşındaki bir kızla ilişki yaşaması yasal olarak mümkündür. Ancak, bu tür ilişkilerin ahlaki ve toplumsal boyutu, her bireyin kendi değerlerine ve inançlarına göre değerlendirilmesi gereken bir konudur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bir arkadaşıma danıştım, diyor ki;

olabilir neden olmasın. kız çocuk gibi değilse(kafa olarak) sorun olmaz.
  • Bırak bu işleri ne arkadaşı kardeş bas baya sen beğenmişsin işte burada yemeyiz böyle şeyleri Meseleye gelecek olur isek olabilir aslında 2 kişide olgun düşüncelere sahip ayrıca reşitler pek fikir ayrılığı olacağını sanmıyorum.
  • Hocam yaş 18 artık ne kadar çocuk olunabilinir ki, bir sorun olmaz bence, "arkadaşına" söylersin.
  • Başlarda fazla hardcore olmayacan, ön sevişmeyi uzat biraz ürkek olurlar. Ellerinde büyüyecek yavaş yavaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz evlenesiyr o 19-20 olur.tam zamani zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam dengi hiçbişe olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 yaş geç bir yaş mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Bir arkadaşım var 24 yaşında ve 18 yaşındaki bir kızdan hoşlanmış.Acaba bu ilişki ileriye gidebilir mi bunu merak ediyor bana sordu bende size soruyorum.(6 yaş fark sorun olur mu?)

Arkadaşın polis mi!?
  • Dengi ama kız ergen olduğu için sürekli kavga vb. şey olursa şaşırmasın.
  • olmaz bence. kız daha ergen triplerinden kurtulamamıştır. üniyi bitirme yaşına gelikten sonra evlenmeyi düşünmek mantıklı. kızlar için geçerli tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Bir arkadaşım var 24 yaşında ve 18 yaşındaki bir kızdan hoşlanmış.Acaba bu ilişki ileriye gidebilir mi bunu merak ediyor bana sordu bende size soruyorum.(6 yaş fark sorun olur mu?)

Arkadaşın polis mi!?

polis değil güvenlikçi
  • Öncelikle arkadaşın değil sensin Kız kişilik olarak olgunsa gayet tabi olabilir
  • kalkti
  • Olmaz. Bir kere kadınların çoğu çocuk ruhlu yani 22-23 ten önce karakteri oturmaz. Arkadaşında 24 yaşında kocaman delikanlı yani ciddi düşünür heralde, zaten ciddi düşünmeyipte 18 yaşında kızla takılacaksa ondan uzak dur. Ciddi düşünüyorsada bence içindekileri içinde tutsun. Çünkü kızın karakteri daha çocuksu her şeyi değişebilir, anlaşma sorunu olur. Şimdi olgunsa anlaşır filan derler ama o sadece hoşlantıdan kaynaklanan bir mecburiyet olur yani bir süre sonra patlat verir. Ayrıca kızın ailesi çevresi ve toplum biraz farklı gözle bakabilir hazırlıklı olmak lazım. Ondan ben olumsuz düşünüyorum. Hee 22-28 olur 22-23 ten sonra isterse 30 yaşında olsun sorun olmaz ama 18 yaş bence ufak. Ben 18 yaşında bir erkek olarak böyle düşünüyorum..
  • münkün mü mümkün isterse bassın nikahı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

kalkti

• yanımdaki arkadaşa sordum diyor ki "olur seviyorlarsa takmasın böyle şeyleri" arkadaşına söylersin arkadaşımın dediklerini...ama arkadaşımın başka bi arkadaşa sormadığının garantisini veremem
  • Ne biliyim bende 24 yaşındayım ama bazen 20 yaşındaki kızlar bana çocuksu geliyor
  • Olayı farklı bir noktaya çekeceğim şimdi. Benim amcaoğlu 27 yaşında 20 yaşında biriyle nişanlandı ve ben de 20 yaşındayım şimdi yenge mi diyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

kalkti

ne kalktıysa söyle de biz de kaldırmayalım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.