Şimdi Ara

24 yaşından sonra temiz kız nasıl bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, benim bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı ve bu saatten sonra kim bana bakar bilemiyorum ama olduğunda (Olursa tabii) ondan bazı isteklerim olacak.

Öncelikle hiç sevgilisi olmamış olsun demeyeceğim, böyle bir şeyi istemek haksızlık olur ama açıkçası hiç cinsellik yaşamamış olması tercihim olur. Olur da bir gün evladım olursa annesinin benden önce başka adamlarla yatağa girmiş olduğunu bilmek ne kadar acı verici olurdu. Hele ki çocuk için böylesi çok daha acı verici olurdu. Ben yarım yamalak bir cinsellik yaşadım açıkçası ama bunun bir hata olduğunun farkındayım. Böyle bir şeyi bir daha yaparsam da evlenmekten ümidi kestiğimde yaparım. (Ki her an kesebilirim)

İşte böyle. Sizin fikirleriniz neler? Yeni nesil kızlar 12 yaşında öpüşmeye başlıyor, 16 - 18 yaşında da tamam oluyor diyorlar. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında. Biz çok mu geç kaldık?

• sanalda oyle goruluyor ama hala oyle kızlar var . şimdi 16 17 yaşında çocuk gelıp hepsi patlak der , neyse
  • Erkek kısım cinsel ilişkiye girmiş olabilir, ama tabi abartılı olandan değil. Nasıl desem atıyorum gözün cok kızlarda değil, hani olsa olur olmasa olur. Tatlı birisin hani kalp kırmıyorsun tek isteğin bir eş aile kurmak falan. Ama gençlik zamanında bi kız seni ayarttı diyelim iradene sahip cıkmadın bir iki defa yaptın. O sorun olmaz kesinlikle.

Kız kısmı için Katılıyorum. Belden aşağı bir ilişki yaşamamış olması lazım. Ve onunda tek isteği eş ve cocuk sahibi olmak olmalı.

Kimse bana ikiside bu durumda Eşit demesin. O düşüncesi olanın cokta mutlu bir aile kurabileceğini sanmıyorum.

Edit: Dolu var kanka inan bana, baya var hemde. Onlarda bizim gibi oldugu için kendilerini belli etmiyorlar, fırıldak kızlar zaten her Erkeğin Peşinde dolaşır. Aksini gördüğün kız varsa yapış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 5 Temmuz 2015; 15:17:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Erkek kısım cinsel ilişkiye girmiş olabilir, ama tabi abartılı olandan değil. Nasıl desem atıyorum gözün cok kızlarda değil, hani olsa olur olmasa olur. Tatlı birisin hani kalp kırmıyorsun tek isteğin bir eş aile kurmak falan. Ama gençlik zamanında bi kız seni ayarttı diyelim iradene sahip cıkmadın bir iki defa yaptın. O sorun olmaz kesinlikle.

Kız kısmı için Katılıyorum. Belden aşağı bir ilişki yaşamamış olması lazım. Ve onunda tek isteği eş ve cocuk sahibi olmak olmalı.

Kimse bana ikiside bu durumda Eşit demesin. O düşüncesi olanın cokta mutlu bir aile kurabileceğini sanmıyorum.

• Senin niyetin doğru ve temiz birisini bulup evlenmekse aynı şekilde sen söylediğin gibiysen o zaman aradığın gibi birisi karşına çıkar zaten merak etme kısmet işi birazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Erkek kısım cinsel ilişkiye girmiş olabilir, ama tabi abartılı olandan değil. Nasıl desem atıyorum gözün cok kızlarda değil, hani olsa olur olmasa olur. Tatlı birisin hani kalp kırmıyorsun tek isteğin bir eş aile kurmak falan. Ama gençlik zamanında bi kız seni ayarttı diyelim iradene sahip cıkmadın bir iki defa yaptın. O sorun olmaz kesinlikle.

Edit: Dolu var kanka inan bana, baya var hemde. Onlarda bizim gibi oldugu için kendilerini belli etmiyorlar, fırıldak kızlar zaten her Erkeğin Peşinde dolaşır. Aksini gördüğün kız varsa yapış

Bu nasıl tezat, saçma bir yorumdur böyle.

• Hamam ve sauna çıkışlarında bekle temizlenmiş olurlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluKaplanı

Senin niyetin doğru ve temiz birisini bulup evlenmekse aynı şekilde sen söylediğin gibiysen o zaman aradığın gibi birisi karşına çıkar zaten merak etme kısmet işi birazda

Teşekkür ederim.
  • Eger senin bir gecmisin varsa kizin da abartiya kacmadan boyle bir gecmisi olmasinin senin icin buyuk sorun olmamasi lazim . Eger o kiz o yasadiklarini unuttuysa ve artik sadece seni dusundugunu sana hissettiriyorsa yolunuza devam edin

Ama sen onceden sevgilin olmadigini soylemissin eger durum boyleyse tabiki de senin gibi bir kizi rahat bulursun acelesi yok o karsina cikar senin milletin dalgalarini da bosver yok iste temiz oldugunu nasil anlicaksin patlak misin diye sorcak misin falan filan gec bunlari hissedersin zaten kizin ne oldugunu . Hic bir seyin acelesi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolySheep -- 5 Temmuz 2015; 15:30:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolySheep

Eger senin bir gecmisin varsa kizin da abartiya kacmadan boyle bir gecmisi olmasinin senin icin buyuk sorun olmamasi lazim . Eger o kiz o yasadiklarini unuttuysa ve artik sadece seni dusundugunu sana hissettiriyorsa yolunuza devam edin

Ama sen onceden sevgilin olmadigini soylemissin eger durum boyleyse tabiki de senin gibi bir kizi rahat bulursun acelesi yok o karsina cikar senin milletin dalgalarini da bosver yok iste temiz oldugunu nasil anlicaksin patlak misin diye sorcak misin falan filan gec bunlari hissedersin zaten kizin ne oldugunu . Hic bir seyin acelesi yok

Teşekkürler, anlamaya çalışacağız artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.