Şimdi Ara

Kendime iğne yapacağım (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamun aleykum iğne tam olarak kolun neresinden yapılıyor özel bir noktası var mı ? Bunu söylerseniz cok makbule geçer.
     Kendime iğne yapacağım (SS) Kendime iğne yapacağım (SS) Kendime iğne yapacağım (SS)

(Arkadaşlar iğneyi yaptım Allah'a şükür hiç bir problem çıkmadı acı dahi pek duymadım siz evde yapacak olursanız dikkatli olun derim .)

Günler sonrası Edit : Arkadaşlar hiç bir sorun çıkmadı çok şükür tavsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vakt-i Asr -- 31 Temmuz 2015; 15:45:46 >

• Şaka mı bu
    insanlar bunun özel eğitimini alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne iğnesi bu
  • Yapma kardeşim Allah korusun bir elin felan titrer bir şey olur git sağlık ocağına ya da eczaneye yapsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhabax -- 5 Haziran 2015; 15:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSonnyBlackx

Ne iğnesi bu

İsmi Oksamen-L
  • Damara nişan alman lazım

• yanlış damara girmesı sonucu kangren ve kolun kesilmesi belkide damarı parçalarsın ne malum

var böyle başına gelenler araştır istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vakt-i Asr kullanıcısına yanıt
    Oksamense kabadan vurun kola falan gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan Kangal -- 5 Haziran 2015; 15:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

yanlış damara girmesı sonucu kangren ve kolun kesilmesi belkide damarı parçalarsın ne malum

var böyle başına gelenler araştır istersen

Ya el titremesi gibi bir yanlışlık söz konusu olacağını sanmıyorum tam olarak noktayı bildikten sonra
  • Git eczaneye üç lira ver yapsınlar. No risk. Tertemiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vakt-i Asr

quote:

Orijinalden alıntı: xSonnyBlackx

Ne iğnesi bu

İsmi Oksamen-L

Kalçadan vurulmuyor mu bu her iğne koldan vurulmaz felç kalır kolun sağlık ocağına git
  • Eğer istanbuldaysan ben yaparım. (Ciddiyim adres vermen yeter)

• Yahu ne var iğne yapmakta biride özel eğitim demiş Eroin alanlar hep kendisine yapar...

Lastik gibi birşey varsa sağ kolunu bağla onla yukardan sık iyice. Tam kolunun eklem kısmına kolonya sür. Ellerini kapa aç biraz parmaklarınla kan pompala damarlar şişsin. Damar belli olunca sol elinle iki parmağınla iğneyi tut bi parmağınla başından tut.. Yavaşça SOOOKKKKK ama girerken bağırma çok acır biraz.. Sonra yavaşça çok hızlı olmadan ilacı içine ver sonra çıkar iğneyi bir pamuklla kapat orayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

Yahu ne var iğne yapmakta biride özel eğitim demiş Eroin alanlar hep kendisine yapar...

Lastik gibi birşey varsa sağ kolunu bağla onla yukardan sık iyice. Tam kolunun eklem kısmına kolonya sür. Ellerini kapa aç biraz parmaklarınla kan pompala damarlar şişsin. Damar belli olunca sol elinle iki parmağınla iğneyi tut bi parmağınla başından tut.. Yavaşça SOOOKKKKK ama girerken bağırma çok acır biraz.. Sonra yavaşça çok hızlı olmadan ilacı içine ver sonra çıkar iğneyi bir pamuklla kapat orayı..

Ya sen hala nasıl bu forumdasın utanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

Oksamense kabadan burun kola falan gerek yok

Biliyorum oraya yapılacağını fakat oraya yetişemem :D
  • Aleykum selam. Salak misin? İlac nasil hazirlanir?
    Uygun enjeksiyon yeri neresi? Kan kontrolu nasil yapilir? Kasa nasil girilir? Bunlari bilmeden nasil boyle bir seye curet ediyorsun?
    Yanlis bir hamlede sakat kalirsin haberin olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan düzgün bilgi alamazsınız en yakın eczaneye danışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tualeti-Tıkayan-Adam

Eğer istanbuldaysan ben yaparım. (Ciddiyim adres vermen yeter)

Yok kardeşim İzmir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

Yahu ne var iğne yapmakta biride özel eğitim demiş Eroin alanlar hep kendisine yapar...

Biraz daha açar msıınız tamam o diğerlerini biliyorum da tam olarak yapılması gereken nokta damarın üstü mü ?

• dirsekten sokuyosun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.