Şimdi Ara

Kendime iğne yapacağım (SS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathless07

iğneyi yapmış arkadaş.. ne diyelim ki benimkisi yer fıstıklı olsun şuanda bir şey olmadığına bakma hemen belli etmez.

Eğer bir şey olacak olursa ne kadar sonra olur peki
  • sok gitsin moruq içine biraz hava da çek direk cennete
  • havasını al ilk önce sonra brakial'den gir yatay biçimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moco Coco*

Dayım aklıma geldi, açardı totoyu dart atar gibi atardı bir kaç cmden. Ne can yakardıda diyemezdik yüzüne

KARDEŞ benimde teyzem böyleydi bak yine aklıma geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız arkadaşım hemşire ondan öğrenmiştim kan almayı ve iğne vurmayı fakat geçenlerde birisine iğne vurulması gerekiyordu cesaret edip vuramadım. kan almak yine neyse ama iğne vurmak tehlikelidir ufak bir hata kalıcı felçliğe hatta ölüme bile neden olabilir
  • Acile niye gitmedin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

Yahu ne var iğne yapmakta biride özel eğitim demiş Eroin alanlar hep kendisine yapar...

Lastik gibi birşey varsa sağ kolunu bağla onla yukardan sık iyice. Tam kolunun eklem kısmına kolonya sür. Ellerini kapa aç biraz parmaklarınla kan pompala damarlar şişsin. Damar belli olunca sol elinle iki parmağınla iğneyi tut bi parmağınla başından tut.. Yavaşça SOOOKKKKK ama girerken bağırma çok acır biraz.. Sonra yavaşça çok hızlı olmadan ilacı içine ver sonra çıkar iğneyi bir pamuklla kapat orayı..

Saxo çeker misin

• Vurma
    Vuracaksan da sakın hava kabarcığı bırakma şiringada.

• Kardeşim daha iğnenin kastan mı damardan mı yapıldığını bilmiyorsun veya yazmamışsın! Kastan yapılacak iğneyi damardan yaparsan helvanı pişirirler. Git doğru düzgün bir sağlık merkezine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Pueblo Unido

Acile niye gitmedin?

Bir iğne için meşgul etmek istemedim :)
  • Yanlış yere soktun onu sen kardeş,direk boynundan sokcaktın ki cenneti garantile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

yanlış yaparsan kolun kangren olur ve keserler. bununla ilgili yanlış iğne yapan hemcireler doktorlar yüzünden kolu kesilen cocuklar bebekler gördüm. aptallık etme

kangrenden ölen müptela duymadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.