Şimdi Ara

Kendime iğne yapacağım (SS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vakt-i Asr

quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

Yahu ne var iğne yapmakta biride özel eğitim demiş Eroin alanlar hep kendisine yapar...

Lastik gibi birşey varsa sağ kolunu bağla onla yukardan sık iyice. Tam kolunun eklem kısmına kolonya sür. Ellerini kapa aç biraz parmaklarınla kan pompala damarlar şişsin. Damar belli olunca sol elinle iki parmağınla iğneyi tut bi parmağınla başından tut.. Yavaşça SOOOKKKKK ama girerken bağırma çok acır biraz.. Sonra yavaşça çok hızlı olmadan ilacı içine ver sonra çıkar iğneyi bir pamuklla kapat orayı..

Biraz daha açar msıınız tamam o diğerlerini biliyorum da tam olarak yapılması gereken nokta damarın üstü mü ?

Vur gitsin nolcak ya damar işte hepsi ha altı ha üstü.. Sonuçta kana karışcak her damarında kan var hangisine vurduğun önemli değil hepsi damar.. Korkma birşey olmaz eroinmanlar hep kendi vuruyo sokak aralarında bişey olmuyo sanamı olcak.. Az cesaret ne gitcen dışarı sağlık ocağına eczaneye.. Adam sana dicek korkağa bak iğne ypatırmak için buraya gelmiş diye ne rezil etcen kendini.

• Eczanelerde iğne yapılması artık yasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

Yahu ne var iğne yapmakta biride özel eğitim demiş Eroin alanlar hep kendisine yapar...

Lastik gibi birşey varsa sağ kolunu bağla onla yukardan sık iyice. Tam kolunun eklem kısmına kolonya sür. Ellerini kapa aç biraz parmaklarınla kan pompala damarlar şişsin. Damar belli olunca sol elinle iki parmağınla iğneyi tut bi parmağınla başından tut.. Yavaşça SOOOKKKKK ama girerken bağırma çok acır biraz.. Sonra yavaşça çok hızlı olmadan ilacı içine ver sonra çıkar iğneyi bir pamuklla kapat orayı..

bu senin 11 cmlik igneye benzemez genç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damardan kesinlikle igne yapilmaz.arka kalcadan yap yapabilirsen.bu ne ignesi ayrinti ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendime hayatta bi şey sokamam

• Bunu genç arkadaşlar pek hatırlamaz ama hatırlayanlar illa olcaktır:

http://www.milliyet.com.tr/yanlis-igne-kurbani-aysen-buyudu--gundem-1907357/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Git eczaneye üç lira ver yapsınlar. No risk. Tertemiz.

Hayatın söz knousuyken elalem milyonlarca lira vermeye razı,bu adam 3 liradan aciz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnergy

Damardan kesinlikle igne yapilmaz.arka kalcadan yap yapabilirsen.bu ne ignesi ayrinti ver.

Burkulma incilme gibi şeyler için
  • yanlış yaparsan kolun kangren olur ve keserler. bununla ilgili yanlış iğne yapan hemcireler doktorlar yüzünden kolu kesilen cocuklar bebekler gördüm. aptallık etme
  • Kardeşler iğneyi yaptım. Çok acı cimcirme kadar acıdı anlıcağınız acı yok denecek kadar az . Ayrıca biraz kasıldı gibi kaslar ama sorun yok suan
  • Aman hocam dikkatli ol, şırınganın içinde hava boşluğu varken basarsan ölür gidersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamovka -- 5 Haziran 2015; 15:44:41 >
  • Dayım aklıma geldi, açardı totoyu dart atar gibi atardı bir kaç cmden. Ne can yakardıda diyemezdik yüzüne

• Artere vur artere. Ya manyak mısınız gidin acilde, eczanede burdurun sinire filan denk gelir kendinizi felç bırakırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hyde

Artere vur artere. Ya manyak mısınız gidin acilde, eczanede burdurun sinire filan denk gelir kendinizi felç bırakırsınız.

Hala felç olmadım yada kangren :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hyde

Artere vur artere. Ya manyak mısınız gidin acilde, eczanede burdurun sinire filan denk gelir kendinizi felç bırakırsınız.

Hala felç olmadım yada kangren :D

İyi o zaman benim de flakon var getireyim sen vur. Birgün şansa yanlış uygulama yaparsan bak bakalım bir daha o iğneyi eline alıyor musun?

• Hocam dikkat edin, içinizde kırılmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Str0ke

Hocam dikkat edin, içinizde kırılmasın.

Yok yok kırılmadı kardeşim. Zaten tamamını sokmadım üçte bir derecede soktum
  • quote:

quote:

Öyleyse geçmiş olsun
  • quote:

quote:

quote:

Öyleyse geçmiş olsun

Eyvallah kardeşim :)
  • iğneyi yapmış arkadaş.. ne diyelim ki benimkisi yer fıstıklı olsun şuanda bir şey olmadığına bakma hemen belli etmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.