Düşük Bütçeli Dubai : İstanbul Başakşehir
Arkadaş bu nedir yahu? Burası resmen arabistan olmuş. Yüksek yüksek binalar, lüks otomobiller dolu. Nüfusun çok büyük bir kısmı arap. Her yerde arapça yazılar var. Üretime dair bir şey yok. Hep tüketime yönelik markaların şubeleri dolmuş buraya. Kafeler, restorantlar dolu. Alkol yok ama bol şerbet var. Lübnan tatlıcıları, falafelciler, vatandaşlık veren emlak ofisleri dolu. Tabelaların büyük kısmı arapça. Burada yaşamaya çalışan arkadaşları sabırlarından dolayı tebrik ediyorum.
Türkiye Uzay Ajansı
Türk değil Türkiye. Bayağı bir şey anlatıyor aslında.
Herkesin İzlemesi Gereken Video (Kozmik Oda Olayı)
Kozmik oda olayını en büyük tanığı anlatıyor. İlk 30 dakika. Açın arkada oynasın, dinleyin arkadaşlar.
Vime Video İndirme
Arkadaşlar vimeo kaynaklı bir oynatma listesi var. Chroma için vs. çeşitli eklentiler yükledim ama hep listedeki 1. video iniyor. Asla 2. videoyu indirmiyor bu programlar. Daha önce böyle bir problemle karşılaşıp çözebilen varsa, yorumunu bekliyorum.
|
Soğukken Araçta Titreme
|
Ölüdeniz lokanta fiyatları
Tatil yerleri pahalı olur da genelde ucuz yerler de oluyordu bu şekilde. Ölüdenizde böyle bir yer yok arkadaşlar. Adana kebap 80 tlden başlıyor. Yabancı turist sayısı parmakla sayılabilecek kadar az. Türkler de oturup yiyemiyor. Lokantalar tamamen boş. Yine de indirim yapmıyorlar. Bir kaç tane çöp ingiliz 6 7 pounda oturup karnını doyuruyor biz de izliyoruz. Buradaki ingilizler de tamamen leş insanlar. Hayvan gibi bağırarak konuşuyorlar, çevreye tamamen zararlar.
Rte youtube kanalına reklam koymuş
İlker başbuğun sabrı
Gerçekten takdir edilmesi gerek. Sen adamı kumpasla hapse at, sonra sorumlulara laf edince tekrar ifade vermeye çağır. İnanılacak gibi değil. Yine de kalkıp da tek kötü laf etmiyor. Onurlu ve şerefli insan böyle olur.
Chp ayasofya hakkında kanun teklifi vermeli
Camii olarak açılsın diye teklif versin. Zaten akp reddedecektir. Reddetmezse de hem kahraman olmuş olur, hem de bu iş unutulur gider. Yoksa sakız gibi uzatacaklar bu konuyu.
İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır. Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar. Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı. |
Günlerden birgün idi, Tanrı dolanıyordu. / Baktı bir ağaç gördü, göğe tırmanıyordu. / Garip bir ağaç idi, dalsız budaksız idi. / Tanrı bunu görünce kendine şöyle dedi: / "Çıplak kalmış bir ağaç, böyle dalsız budaksız, / Zevk vermiyor gözlere, görünüşe göre pek tatsız." / Tanrı yine buyurdu:"Bitsin dokuz dalı da!" / Dallar çıktı hemence, dokuz budağı da. / Kimse bilmez Tanrı'nın düşüncesi ne idi, / Soylar türesin diye şöylece emir verdi: / "Dokuz kişi kılınsın, dokuz dalın kökünden, / Dokuz oymak türesin dokuz kişi özünden." İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır. Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar. Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı. Beni anlamıyorlar: Ben bu kulaklara göre ağız değilim. İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır. Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar. Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı. |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21.751
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 82.140 (Bu ay: 714)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29.660 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic