Gerçekten takdir edilmesi gerek. Sen adamı kumpasla hapse at, sonra sorumlulara laf edince tekrar ifade vermeye çağır. İnanılacak gibi değil. Yine de kalkıp da tek kötü laf etmiyor. Onurlu ve şerefli insan böyle olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlker başbuğun sabrı

-
-
Korkuyor çünkü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TSK'daki bu kumpaslarla uzaklaştırılan Kemalist generallerin büyük bir kısmı aşırı devletçi.O yüzden fazla tepki koymuyorlar.
Birde bunların büyük kısmı hem Rus hemde Amerikan karşıtı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: arapaşığı
Korkuyor çünküKorksa bakan olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyonTSK'daki bu kumpaslarla uzaklaştırılan Kemalist generallerin büyük bir kısmı aşırı devletçi.O yüzden fazla tepki koymuyorlar.
Birde bunların büyük kısmı hem Rus hemde Amerikan karşıtı.
Bence de başka bir açıklaması olamaz.
quote:
Korkuyor çünküYazdım yazdım sildim,çünkü yazdığım yazılarının sonunda illa tehdit etmiş duruma düşüyordum sizi,yasal olarak benim isteğim o değil.
Bu cümleyi asker veya benim gibi birinim yüzüne söyleyebilmeniz,korkunun tanımını yapardınız sonra
Sakin ol bordo klavyequote:
Orijinalden alıntı: SilenforceYazdım yazdım sildim,çünkü yazdığım yazılarının sonunda illa tehdit etmiş duruma düşüyordum sizi,yasal olarak benim isteğim o değil.
Bu cümleyi asker veya benim gibi birinim yüzüne söyleyebilmeniz,korkunun tanımını yapardınız sonra
Alıntıları Göster
Sivilceli bir klavye ergeni o dostum salla gitsin. Twitter bunları dehlediği için buraya sardılar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Korkuyor çünküAsker adam mı korkacak.Korksa asker mi olurdu harbiyeye mi giderdi.Fettüşleri kaale almıyorum onlar sızıntı.
-
Saltanata giden yolda Baykal'dan Başbuğ'a hepsinin hatası var, bu saatten sonra sabretmese de yapacan bir şeyi yok zaten.
-
Bu paşamız Atatürkün ismini kullanmaktan başka ne yaptı Bi hatırlatın ya. Fetöcüler kozmik odaya girerken filan ne yaptı. Atatürkün kemiklerini sızlatan biri, bunu savunanlarda asla Atatürkçü filan değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arapaşığı -- 15 Haziran 2020; 20:14:6 >
quote:
Bu paşamız Atatürkün ismini kullanmaktan başka ne yaptı Bi hatırlatın ya. Fetöcüler kozmik odaya girerken filan ne yaptı. Atatürkün kemiklerini sızlatan biri, bunu savunanlarda asla Atatürkçü filan değilarapaşığı
Küfür etseydin daha iyiydi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Korksa bakan olurdu. |
TSK'daki bu kumpaslarla uzaklaştırılan Kemalist generallerin büyük bir kısmı aşırı devletçi.O yüzden fazla tepki koymuyorlar. Birde bunların büyük kısmı hem Rus hemde Amerikan karşıtı. |
Asker adam mı korkacak.Korksa asker mi olurdu harbiyeye mi giderdi.Fettüşleri kaale almıyorum onlar sızıntı. |

A arapaşığı demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
Yazdım yazdım sildim,çünkü yazdığım yazılarının sonunda illa tehdit etmiş duruma düşüyordum sizi,yasal olarak benim isteğim o değil. Bu cümleyi asker veya benim gibi birinim yüzüne söyleyebilmeniz,korkunun tanımını yapardınız sonra |
Sivilceli bir klavye ergeni o dostum salla gitsin. Twitter bunları dehlediği için buraya sardılar.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X