Şimdi Ara

Hiç sevgilisi olmayacak birisi duygularını nasıl bastırabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27 yaşındayım hiç sevgilim olmadı hala düzgün bir iş arıyorum. Zamanında ailevi ve maddi sıkıntılar çektim. Sevgilimin olacağını düşünmüyorum kimsede bakmıyor zaten bunun için bir yol yok mu ? Ekonomik ortamda belli, evlenip çocuk yapmak mantıklı gelmiyor ancak şu duygular işi çok zorlaştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 11 Şubat 2025; 0:10:8 >

• Bastıramazsın, birilerinden yardım alıp çözmeye çalışman lazım bu sorunların hepsini. Ben her gün ne tipler görüyorum bunun nasıl sevgilisi var dersin sadece dış görünüşüne bakacak olursan ama demek ki olay sadece orada bitmiyor ki bu adamlar yalnız değil. Düzgün iş bulmak ve eş bulmak ikisi de büyük şeyler o yüzden ilk başta birisine odaklanman lazım ki bu da iş, maddiyat konuları olmalı.

Sen bu problemleri çözmezsen ömrün boyunca omzunda taşırsın dışarda, tv'de gördüğün en ufak şey bile sana bu illet sorunlarını hatırlatır dünya cehennem olur. Her şeyi denediğinden emin ol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Düzgün bir iş bulsam bile ne olacak ki hocam. Sürekli bir toksik ortam her kurumsal firmada olan zorba insanlar. Bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 11 Şubat 2025; 0:19:55 >
  • StallionTR S kullanıcısına yanıt
    Her yer öyle değil hocam düzgün bir ortam denk gelir belki bilemezsin. 3 yıldır çalışıyorum öyle toksik bir yer denk gelmedi. Uzaktan çalışabileceğin bir yer de bulabilirsin. Yazılımcısın diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun yıllar sonra bir kıza ilgi duydum. Sevgilisi olduğunu öğrendim fakat sevgilisini tanımadığım için bunu benimseyemiyordum.

Kız ile arkadaşlığımı da bitirdim.

mantık ve duygular çatıştığın da mantığını seçersin.

Bu soğukta eve yürüyerek döndüğün de maddiyatın değerini anlıyorsun.

iyi bir iş bir araban ve bir evin olmadan ilişki yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.