Şimdi Ara

Benle çıkan kız bile bunu yapıyorsa harbi harbi çirkin değil miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 yaşımdayım hiç uzun ve düzgün ilişki gibi ilişkim olmadı, lisede çıktıklarım hem benim gibi çirkinlerdi hem onlar bile kaçtı benden en uzunu 2 hafta sürdü, ünide 1 kız hariç hep ama hep ret yedim, bi yüzüme tükürmedikleri kaldı

23 yaşımdayken bir kızla flört-sevgili arası olduk 1 1.5 ay çıktık. o kızdan sonra da hayatımda olmadı millete instadan yazdım

dans kursuna gittim vs. yine hiç düşmedi hep ret yedim

o 23ken çıktığım kız da bana şöyle bir şey yaptı

resteronda yemek beklerken durup dururken fotomu çekmeye başladı 5 10 tane fotomu çekti of hiçbir fotoda iyi çıkmıyorsun harbi çirkinsin sen dedi, çirkin dedi 5 defa.

yemeği yedik konseri beklemeye konser mekanına gittik, ben bira alacaktım menüye bakıyordum hani instada 2 3 saniyelik canlı fotolar olur ya, onlardan yaptı, bi tanesinde menüye bakıp ona uzatıyordum yüzüm gözüküyordu, diğerinde kafamı hafif kaldırıyordum yüzüm çok az gözüküyordu, işte kafamı hafif kaldırdığım fotoyu attı instagrama

çirkinsin demesinden çok daha kırıcı bir şey değil mi bu? hadi çirkinsin deyip sataşırsın çıktığın adama ben de ona bazen öyle sataşıyordum da, o ciddiymiş demek ki.

yalvarırım bana yardım edin çok özgüven yıkıcı bir şey bu gece gece aklıma geldi huzurum kaçtı yine

bakın bu kız bi de benle çıktı

40 50 kez ret yedim, o beni reddeden kızların midesi bulanıyordu demek ki

yüce tanrım neden bu tipi bana bahşettin????!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 11 Aralık 2020; 3:31:49 >

• nolur bana bir çözüm yolu önerin yüz nakli falan mı olayım napayım ben ha?

• Benle çıkan kız bile bunu yapıyorsa harbi harbi çirkin değil miyim?
  • Doğrudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sammael.

Doğrudur.

allahım neden beni böyle yarattın

• Ciddi psikolojik sorunların var, tabii bizim de var. Olmasa bu forumda konu dışında olmazdık.

• Veronicaa kullanıcısına yanıt

nalaka birader okumadın mı olayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

nalaka birader okumadın mı olayı

Olaydan bağımsız genel konuşuyorum, iyi değiliz sıkıntılarımız varr.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Olaydan bağımsız genel konuşuyorum, iyi değiliz sıkıntılarımız varr.

Alıntıları Göster

olayı okusaydın meselenin psikolojik değil fizyolojik olduğunu anlardın Benle çıkan kız bile bunu yapıyorsa harbi harbi çirkin değil miyim? 

• quote:

olayı okusaydın meselenin psikolojik değil fizyolojik olduğunu anlardın  

Alıntıları Göster

Fizyolojik sıkıntın psikolojini de bozuyor işte, her şey birbirine bağlı. Olayı da okudum ayrıca. Her zaman çirkin olduğunu iddia ediyorsun ama bence ortalama tipin var. Hem her şey tip değil. Para, özgüven, ağzının laf yapması, fizik vs bir yerden kurtarırsın.

• Ben senin amacını anladım. Sen en sonunda birine kendine buradan ağır küfür ettireceksin sonra açacağın davadan para kopartacaksın.

Aynı konuda bu kadar başlık ve hayla değişmeyen sözlerin bir açıklaması zor çünkü.
  • boyun kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: berk70

boyun kaç

180

• barryallenn kullanıcısına yanıt

Beni anlamıyorsunuz

• aslanım eziklik kompleksimi var sende biraz öz güvenlü ol ortamlara ak biraz spor kas yap okadar tanıdıgıgm var senden çirkin onlar bile daha güzel kızlarla çıkıyo kurtul şu eziklik kompleksinden ve insanları biraz tanı sosyal zekanı geliştir böylelerini hiçmi tanımıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F865E73CD -- 11 Aralık 2020; 7:7:32 >
  • Hocam güzel kızla çıktım da ne oldu benden utanıyordu onu diyorum??

• umarım trolüne yapıyosundur aslanım sen nerelerde takılıyosun nerenin kızılarıyla takılıyon

• Gecenin 4’ünde gerçek olmasaydı böyle bir olayı yazmazdım, o kadar da düşmedim.

• quote:

180

Alıntıları Göster

umut var

• aslanım sosyel medyadanmı buluyosun bu kızları yoksa çevrendenmi ona göre bişey dicem

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.