24 yaşımdayım hiç uzun ve düzgün ilişki gibi ilişkim olmadı, lisede çıktıklarım hem benim gibi çirkinlerdi hem onlar bile kaçtı benden en uzunu 2 hafta sürdü, ünide 1 kız hariç hep ama hep ret yedim, bi yüzüme tükürmedikleri kaldı 23 yaşımdayken bir kızla flört-sevgili arası olduk 1 1.5 ay çıktık. o kızdan sonra da hayatımda olmadı millete instadan yazdım dans kursuna gittim vs. yine hiç düşmedi hep ret yedim o 23ken çıktığım kız da bana şöyle bir şey yaptı resteronda yemek beklerken durup dururken fotomu çekmeye başladı 5 10 tane fotomu çekti of hiçbir fotoda iyi çıkmıyorsun harbi çirkinsin sen dedi, çirkin dedi 5 defa. yemeği yedik konseri beklemeye konser mekanına gittik, ben bira alacaktım menüye bakıyordum hani instada 2 3 saniyelik canlı fotolar olur ya, onlardan yaptı, bi tanesinde menüye bakıp ona uzatıyordum yüzüm gözüküyordu, diğerinde kafamı hafif kaldırıyordum yüzüm çok az gözüküyordu, işte kafamı hafif kaldırdığım fotoyu attı instagrama çirkinsin demesinden çok daha kırıcı bir şey değil mi bu? hadi çirkinsin deyip sataşırsın çıktığın adama ben de ona bazen öyle sataşıyordum da, o ciddiymiş demek ki. yalvarırım bana yardım edin çok özgüven yıkıcı bir şey bu gece gece aklıma geldi huzurum kaçtı yine bakın bu kız bi de benle çıktı 40 50 kez ret yedim, o beni reddeden kızların midesi bulanıyordu demek ki yüce tanrım neden bu tipi bana bahşettin????!!!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 11 Aralık 2020; 3:31:49 > |
Benle çıkan kız bile bunu yapıyorsa harbi harbi çirkin değil miyim?

-
-
nolur bana bir çözüm yolu önerin yüz nakli falan mı olayım napayım ben ha?
-
-
Doğrudur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sammael.
Doğrudur.allahım neden beni böyle yarattın
-
Ciddi psikolojik sorunların var, tabii bizim de var. Olmasa bu forumda konu dışında olmazdık.
nalaka birader okumadın mı olayı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessnalaka birader okumadın mı olayı
Olaydan bağımsız genel konuşuyorum, iyi değiliz sıkıntılarımız varr.
quote:
Orijinalden alıntı: VeronicaaOlaydan bağımsız genel konuşuyorum, iyi değiliz sıkıntılarımız varr.
Alıntıları Gösterolayı okusaydın meselenin psikolojik değil fizyolojik olduğunu anlardın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessolayı okusaydın meselenin psikolojik değil fizyolojik olduğunu anlardın
Alıntıları GösterFizyolojik sıkıntın psikolojini de bozuyor işte, her şey birbirine bağlı. Olayı da okudum ayrıca. Her zaman çirkin olduğunu iddia ediyorsun ama bence ortalama tipin var. Hem her şey tip değil. Para, özgüven, ağzının laf yapması, fizik vs bir yerden kurtarırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben senin amacını anladım. Sen en sonunda birine kendine buradan ağır küfür ettireceksin sonra açacağın davadan para kopartacaksın.
Aynı konuda bu kadar başlık ve hayla değişmeyen sözlerin bir açıklaması zor çünkü. -
boyun kaç
-
quote:
Orijinalden alıntı: berk70boyun kaç
180
Beni anlamıyorsunuz
aslanım eziklik kompleksimi var sende biraz öz güvenlü ol ortamlara ak biraz spor kas yap okadar tanıdıgıgm var senden çirkin onlar bile daha güzel kızlarla çıkıyo kurtul şu eziklik kompleksinden ve insanları biraz tanı sosyal zekanı geliştir böylelerini hiçmi tanımıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F865E73CD -- 11 Aralık 2020; 7:7:32 > -
Hocam güzel kızla çıktım da ne oldu benden utanıyordu onu diyorum??
umarım trolüne yapıyosundur aslanım sen nerelerde takılıyosun nerenin kızılarıyla takılıyon
-
Gecenin 4’ünde gerçek olmasaydı böyle bir olayı yazmazdım, o kadar da düşmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness180
Alıntıları Gösterumut var
-
aslanım sosyel medyadanmı buluyosun bu kızları yoksa çevrendenmi ona göre bişey dicem
Ben senin amacını anladım. Sen en sonunda birine kendine buradan ağır küfür ettireceksin sonra açacağın davadan para kopartacaksın.
Aynı konuda bu kadar başlık ve hayla değişmeyen sözlerin bir açıklaması zor çünkü. |
Ciddi psikolojik sorunların var, tabii bizim de var. Olmasa bu forumda konu dışında olmazdık.
|
Şunu ovmeyin ya mesajlarinizi okuyup orgasm olduguna eminim
|
Böle insanları gördükçe şükrediyorum huzura eriyorum. Allahım diyorum binlerce kez şükürler olsun. |
Hala bu herifin konusuna ciddi ciddi cevap yazan var mı gerçekten? Adamın tek gayesi kendini çirkin gibi pazarlayıp fotoyu gösterince milletten övgü beklemek, neyini anlamadınız daha olayın? Çok yakışıklısın kardeşim aynı maraz ali gibisin ama yandan yemişi biraz. |
aslanım eziklik kompleksimi var sende biraz öz güvenlü ol ortamlara ak biraz spor kas yap okadar tanıdıgıgm var senden çirkin onlar bile daha güzel kızlarla çıkıyo kurtul şu eziklik kompleksinden ve insanları biraz tanı sosyal zekanı geliştir böylelerini hiçmi tanımıyorsun |
Benzer içerikler
- astigmat lens bulanık görme
- eritilen çikolatanın donmaması için ne yapmalı
- köylerde arabayla ne satabilirim
- gripin aç mı tok mu içilir
- erkek cinsel organda tahriş kremi
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X