|
Benle çıkan kız bile bunu yapıyorsa harbi harbi çirkin değil miyim? (2. sayfa)

-
-
Hocam instadan tanıştık ama ortak noktamız vardı aynı liseden mezun olmuştuk ama lisede hiç tanışmıyorduk alt dönemimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
190 değilim ki? 180 boy çirkin vücudu kurtarmaz. Hatta 190 olsam bile bir şey değişmezdi sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness180
Alıntıları GösterArkadaş başka bir boyu sordu galiba
-
bu arada benden sana tavsiye yakışıklı adamsın şaka yapmıyorum
-
No ss no güven -
Ya kardeşim dış görünüş çokta önemli değil. Boyun uzunsa tipin önemi yok. Kadınlara yaklaşımın, onlara karşı hitabın... Alfa tarzı davranırsan hepsi gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Ya kardeşim dış görünüş çokta önemli değil. Boyun uzunsa tipin önemi yok. Kadınlara yaklaşımın, onlara karşı hitabın... Alfa tarzı davranırsan hepsi gelir.gelen kız bile böyle davrandı diyorum??
boy uzun deil 180
-
1.80’im diyorsun ve uzun değilim diyorsun. Arkadaşların dediği gibi özgüven sorunu var maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessgelen kız bile böyle davrandı diyorum??
boy uzun deil 180
Alıntıları Göster
Boyun çoğu kişiden uzun bu bir. Kızın gelmesi önemli değil, senin ona ilişki boyunca yaklaşımın, tutumun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Resmin filan olsa daha iyi bir yorum yaparım. Çirkinlikten ve daha önemlisi züğürtlükten red yiyeni biliyorum. Uzun süre çocuk kızın kankisi olarak kaldı ama kız o topa girmedi.
Neyse işin bittiği yer para. Misal bir pilot bir kuryeden daha yakışıklıdır.
Kızların algoritması farklı işler evi var mı arabası var mı gibi.
Bu algoritmanın işlemediği kız varsa onlar içinde kas yap kaslı erkek yakışıklıdır. Kas yapmak için de bir miktar para lazım oda başka.
hocam söylediklerinizde haklısınız, fakat benimki ret yemek değildi ama kız bana kendi yürümüştü, yani ilişkide olduğum kız benim yüzümü başkalarına göstermekten utanıyordu resmen
-
ilişkideki yaklaşım tutumumla benim suratımdan utanması paylaşmak istememesi ne alaka hacı abi? ben hiç fotomu paylaş demedim bu arada.
180 orta boydur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 11 Aralık 2020; 9:19:23 > -
Hocam resteron nedir ya doğrusunu unutturdun yemin ediyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReaLGzHocam resteron nedir ya doğrusunu unutturdun yemin ediyorum
-
Boşver malı
Bu hareketi yapan çok gereksiz biridir. Aşağılık kompleksinin belirtisi bunlar. Kendi ile barışık bir insanın yapmayacağı hareketler.
Hocam kız baya güzeldi neden aşağılık kompleksi olsun ki
Güzel olması kompleks sahibi olmasına engel değil.
Hocam niye öyle bir komplekste olsun ki bana sürekli onun için ölüp biten erkekleri anlatıyordu mesajları gösteriyordu çocukluk arkadaşları bile yürümüş falan
Kendine haksızlık etme 👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X