kolay kolay blok atan biri değilim ama blok aq |
Benle çıkan kız bile bunu yapıyorsa harbi harbi çirkin değil miyim? (5. sayfa)

-
-
Bence bu üyenin sınırsız banlanması gerekiyor yada uzun bir süre bölüm uzaklaştırması almalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rabbim kimseyi çirkin yaratmasın. şuna bak bir insanlık dramı yaşamışım onu anlatmışım siz de tepeme binmeye çalışıyorsunuz. nasıl insanlarsınız hiç mi insanlık yok sizde?
-
sayın arkadaşlar lütfen bu adama cevap vermeyin. dava açmak için yaptığıyla ilgili bir video izlemiştim. hukuk forumlarında psikolojimi bozdular diye dava açabilir miyim diye sorduğu söyleniyordu videoda
-
quote:
Orijinalden alıntı: undefeated crixussayın arkadaşlar lütfen bu adama cevap vermeyin. dava açmak için yaptığıyla ilgili bir video izlemiştim. hukuk forumlarında psikolojimi bozdular diye dava açabilir miyim diye sorduğu söyleniyordu videoda
yanlışınız var galiba ben o kişi değilim, hiçbir hukuk forumunda takılmadım.
-
kendisi dehlediyse kendisi bırakır kanka çirkin felan demiş ne umursuyorsun ve emin ol çirkin olmakla sevgili yapmanın biraz dezavantajı olsa da abartılacak bir durum yok ortada kızlarla iletişimi balık tutmaya benzetirim eğer bir oltaya büyük bir balık geldiyse aniden çekmek ipini kopartır makarayı açacaksın o balık yorulana kadar yüzecek daha sonra yavaş yavaş çekeceksin dünyanın en çirkin adamı bile olsan sevgili konusunda soğukkanlı ve yavaş davranırsan kızın merkezinde bulunursun asla sekmez evrimsel bir gerçek
-
hocam zaten öyle yaptım
bana köpek çekiyordun ilk görüşmelerimizde demişti bu konserden 1 2 gün önce mi ne
yani şöyle düşün belki öyle davranmasam 1.5 ay bile sürmeyecekti, yani elbet bi süre sonra öyle davranmayı bırakıp sevgimi gösterecektim mecburen, ben de insanım+kız bu sefer bunla mı uğraşacağım diye yine giderdi
yani çok dağıldı laf, dediğini yapsam bile elbet bi yerde normal insan gibi ilişki kurmaya başlayacaktım kız da beni elde ettiğini görünce beni arzulamadığı için (çirkinim çünkü) bırakacaktı
çok dağıldı ama anlatabildim umarım
-
Hadi bu gereksiz, böyle konular açıp duruyor da şu konuyu yukarı çıkaran gereksiz tiplere ne oluyor. Ben bu blokladığım adamın konusunu neden öne çıkarılanlarda görüyorum arkadaş. Ne saçma sapan insanlarsınız siz. Bizene milletin tipinden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Aralık 2020; 17:51:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X