Şimdi Ara

Benle çıkan kız bile bunu yapıyorsa harbi harbi çirkin değil miyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lBesiktASK

Kendine haksızlık etme 👍

Aynaya bakınca çirkinliğimin farkına varıyorum

bi de yıllar sonra kabul eden tek kız böyle yaptı

sen olsan haksızlık (?) etmez miydin kendine?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipin iyi değilse, fitness yap fiziğin iyi olsun. Oradan kotarırsın. Boy, kilo kaç. Saçın varsa uzun saç falan yap. İmaj değiştir. Ye kürküm ye devrindeyiz. Biraz düzgün giyin. Tarz değiştir.

• O boya 67 kilo az. Kadınlar 67 kilo şimdi. Senin en az 78-80 kg olman lazım. Vitaminsiz kalmışsın. Acil vücut geliştirme yap. Yüzüne et dolsun. Parçalı kaslı bir vücut yap. Saçları falan uzat imaj değişikliği yap.

• Hocam kilo alsam yüzüm daha da toparlak olmaz mı

• Böle insanları gördükçe şükrediyorum huzura eriyorum. Allahım diyorum binlerce kez şükürler olsun.

• clarq26 kullanıcısına yanıt

Birader ben mi istedim bu tiple doğmayı? Vicdanlı olun az.

• Bikmadi bu troll ayni seyleri tekrar etmekten, toplanip sikayet etsek banlanir mi acaba bu? Konu disi olsada yer kapliyor sonucta . . . :D

• Tipim normalse kız benden neden utanıyordu?

• barryallenn kullanıcısına yanıt

What is "hayla" ?

• Kendini kabul etmediğin sürece asla mutsuzluktan kurtulamayacaksın kardeşim. Çirkinsen çirkinsin (bana kalırsa tipin normal) yapacak bir şey yok. Bu kötü bir şey değil sanki kızların hepsi güzel yada erkeklerin hepsi yakışıklı. Bunu kompleks haline getirdiğin için bu haldesin.

Artık kendini kasmaktan vazgeç. Kendini olduğu gibi kabullen. O zaman mutluluk bakımından yakışıklı birinden farkın kalmayacak.

Ayrıca ezik birisi olursan yakışıklı da olsan kızlar anca seni tokatlatlar. Biraz özgüven sahibi ol kız gel kölem ol dese gidiceksin.
  • x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalababaka733 -- 29 Mart 2021; 14:10:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessIsOurNewKingdom

Bikmadi bu troll ayni seyleri tekrar etmekten, toplanip sikayet etsek banlanir mi acaba bu? Konu disi olsada yer kapliyor sonucta . . . :D

adam dertli bide banlatma .=) intiar falan eder

• Yakışıklı olsam, hatta çirkin olmasam yıllardır bulduğum tek kız öyle yapmayacaktı

• @Lüzumsuz Adam sen tipsizlerle dalga geçmeye devam et, çoğu tavlamada başarılı olsa bile kız onu sevmiyor

• garip bu kadar çabalamayla tabi ki bu kadar sorunların olur öyle önüne gelen kişiye teklif edersen beklentini her yönde tutman gerekir sana tavsiye vereyim ben hayatım boyunca sadece 3 kızla çıktım ve hiçbiri için bu kadar çaba sarf etmedim veya ne düşündüklerini umursamadım yalnız olmak iyidir yerinde olsam o kızla konuşmayı bırakırdım

• Salla gitsin neden bu kadar önemsiyorsun bu kızı
  • Bunu alın burdan...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.