Şimdi Ara

Benle çıkan kız bile bunu yapıyorsa harbi harbi çirkin değil miyim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunu ovmeyin ya mesajlarinizi okuyup orgasm olduguna eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bu herifin konusuna ciddi ciddi cevap yazan var mı gerçekten?

Adamın tek gayesi kendini çirkin gibi pazarlayıp fotoyu gösterince milletten övgü beklemek, neyini anlamadınız daha olayın?

Çok yakışıklısın kardeşim aynı maraz ali gibisin ama yandan yemişi biraz.

• Fotoğrafımı kaldırdım umarım yaşadıklarımın gerçek olduğunu övgü almak için yapmadığımı anlarsınız.

@21_vage @Hazreti Bruce Wayne @IamFreak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 11 Aralık 2020; 14:11:42 >
  • Zorkow123 kullanıcısına yanıt

Hocam zaten biteli 1 seneden fazla oluyor. İlişkiyi başlatmak için ben uğraşmadım kendisi gelmişti. Mart-mayıs arası karantinada tekrar yazdım dehledi, sildim ben de. Ağustosta sevgilisiyle fotosunu gördüm benle çıkarken bunla da konuşuyordun dimi yazdım korkutuyorsun beni yazma hiçbir yerden yazıp engelledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

Salla gitsin neden bu kadar önemsiyorsun bu kızı

Hocam sence o kızı mı önemsiyorum yoksa çirkin olduğum için hiçbir kızın bana bakmaması ve sözde bakanın da böyle yapmasına yani çirkinliğime mi üzülüyorum? Bence cevap belli. Mesele o kız değil ne b*k yerse yesin. Mesele benim çirkinliğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: barryallenn

Ben senin amacını anladım. Sen en sonunda birine kendine buradan ağır küfür ettireceksin sonra açacağın davadan para kopartacaksın.

Aynı konuda bu kadar başlık ve hayla değişmeyen sözlerin bir açıklaması zor çünkü.

Haylada mayla laylada kayla

• Hocam ilk ve son kez söyleyeceğim kalbini kırmak istemiyordum ama gerçekten çirkinsin. Gerçi sıkıntın çirkin olman değil özgüvensiz ezik biri olman. Karşı tarafa kendini nasıl pazarladığın tipinden çok daha önemlidir. Böyle ezik takılmaya devam ettiğin sürece kimse bakmaz sana. Bakmasın da zaten kızlar sana annelik yapıp senin çirkinim hühühühü nazını çekmek zorunda değil. Alfa olamazsın zaten de bari bu kadar ezik olma.

• Birader sence yürüdüğüm yada çıktığım kızlara çirkinlik muhabbeti mi yapıyorum?

• Hocam haklısınız ama benle öpüşmedi bile. Evine arabayla bıraktığım akşamlardan birinde dudaklarına bakıp yaklaştım yanağını çevirdi. 1.5 ayda 10 kez görüştük hala flörtüz muhabbeti yapıyordu. Para yemelik bir durum olmadı ben ne alırsam o sonrakini ben ödeyeceğim deyip ödüyordu o anlamda iyi kızdı.

yani velhasıl, yaptıklarına baksam da beni çirkin bulduğu sonucu çıkıyor 

• burda böyle ağlayan kızlarla da böyle konuşuyordur ki konuşmuyor olsan şuan yanında bir kız olurdu beta seni

daha geçen attığın ssde kız sana ağlama artık sorunlusun tarzı bir şey yazmıştı

• Lan o kız yıllardır yan komşum ona yürümüyordum

ayrıca hem çirkinsin diyorsun hem yanında kız olurdu diyordun kafan yerinde mi senin

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Lan o kız yıllardır yan komşum ona yürümüyordum

ayrıca hem çirkinsin diyorsun hem yanında kız olurdu diyordun kafan yerinde mi senin

Senin beyninin basmadığı nokta bu işte hocam.

Yanında kız olmaması senin çirkinliğinle alakalı değil ezik olmandan kaynaklanıyor. Tipi senden kötü ya da senin ayarında kişiler gayet kızlarla konuşuyor, ilişkiler yaşıyor ama sen yapamıyorsun. Maalesef bunun düzeleceğini de sanmıyorum, psikolojik tedavi alırsan belki.

• Belki de tipinden çok kızların yaklaşmamasının sebebi zekasal problemlerdir hocam?

Bu kadar zamandır insanlar sana aynı şeyleri söylemeye devam ediyor ama hala anlamıyorsun belki de sorun kafadadır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Bruce Wayne -- 11 Aralık 2020; 14:25:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

Senin beyninin basmadığı nokta bu işte hocam.

Yanında kız olmaması senin çirkinliğinle alakalı değil ezik olmandan kaynaklanıyor. Tipi senden kötü ya da senin ayarında kişiler gayet kızlarla konuşuyor, ilişkiler yaşıyor ama sen yapamıyorsun. Maalesef bunun düzeleceğini de sanmıyorum, psikolojik tedavi alırsan belki.

Alıntıları Göster

Kızın benim suratımdan utandığı bir olay anlattım. Sizce başkasını bulsam da farklı mı olacaktı???

• kızı takıntı yapmışsın. Her gece onu hayal ederek uyuyorsan. Her gün aklına geliyorsa. vs. Kızı takıntı yapmışsın demektir.

Ama burada olay kızdan daha çok kızın sana ne yaptığı. Kız sana fena koyacak bir davranış yapmış sen hala onun şokundasın. Kızın bu davranışı yüzünden hayatın boyunca kendini çirkin hissettin. Kim ne derse desin fark etmez gerçekten o kız senin yakışıklı veya normal olduğunu söylemediğini sürece (tabii bunu sadece sen inanasın diye değil, gerçekten isteyerek söyleyecek). O zaman belki çirkin olduğunu düşünmekten vazgeçersin.

Tabii benim tavsiyem kimseye göre kendini nitelememen. Birisi sana çirkin deyince çirkin olmazsın. Bu kız sana bu kötülüğü yapmış. Bundan sonra sakin olup yoluna devam etmen lazım.

Kızların kölesi olma dik dur. Her gün burada ağlamak sana bir şey kazandıramayacak. Gir bir iş edin güzel para kazan sonra çirkin olsan bile kızlar da gelecek rahat ol. En olmadı en kral eskorda gidersin keyfine bakarsın.

• Hocam bu kız aslında benim kendimi çirkin görmemi azalttı. Bu kızdan önce çok daha fenaydım aynaya bakıp ağladığım çok oldu elime jilet alıp yüzüme girişesim çok oldu aynaya bakıp çığlık attığım çok oldu. Şimdi yine var ama bu kızdan öncesine kadar çok değil. Bu kızlayken düşüncem şuydu : ”bu derece güzel kız benle çıktığına göre çok da tipsiz değilim bunu öğrenmem bana yeter ayrılsak bile o kadar koymaz hasar almış egomu onardım”

ama bu kız da benim tipime az hakaretler etmedi, senden çocuk yapmam çocuğum senin gibi çirkin olur dedi, benim ön 2 diş hafif önde o yüzden bana vampir dişli derdi, sen aslında çok çirkinsin dedi, ablama fotonu gösterdim çirkin dedi sana yazdı sonraki gün buluştuğumuzda laf arasında ondan bahsettim çirkin dememişti ki dedi yani ablasının ağzından bana çirkin dedi ablası öyle bir şey dememesine rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D2D94CAE

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Gym, suratımı değiştirecek mi???

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.