Tobey Maguire (2002 spiderman) geri dönüyor!
Marvel hakları üstlendikten sonra neredeyse kidshow denecek raddeye gelen mahallemizin dostu örümcek adamın marvel sinematik evrenindeki üçüncü filminde söylentilere göre sony tarafından yapılan andrew garfieldın oynadığı amazing serisindeki spiderman ve sam raiminin yapmış olduğu ünlü ve pek çok sinemaseverin sevdiği efsanevi spiderman üçlemesinin örümcek adamı geri dönüyormuş sizce bu durum gerçekleşebilir mi? veya gerçekleşse iyi olur mu?
şahsi fikrim eskileri yâd etmek için gerçekleşmesini isterim ama olay örgüsünü nasıl yapacakları gerçekten soru işareti
konu hakkında daha önce post atılmış
Cyberpunk oynamak isteyen ama sistemi karşılamayanlar
Millet şimdi benim bi fikrim var cyberpunk bilindiği üzere herkesin sistemini azami miktarda zorluyor benim gibi olan elemanlar içinse hayal olarak kalıyor kalmış ki gidip bu ve benzeri oyunları highda açacak bilgisayarı almak ise artık imkansız hale geldi
Uygun bi indirim zamanını kollayıp Cyberpunk' ı o zaman almak mesela 150 tlye felan ve ardından GeForceNow' dan da 5.50 Euroya (bu da böyle ucuz görünüyor 2009 da yaşıyor olsak 13 lira felandı :D:D cidden pc almak yerine bunu alırdım ama şu anki kur ile 50 liraya patlıyor) premium üyelik alıp 4k ile oynayabiliriz GeForceNow' ı deneyimlemiş biri olarak 26 megabit internetim ile sorunsuz free hesapta oynadım sizce bu fikir mantıklı mı?
dönence |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 744 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic