Şimdi Ara

Tobey Maguire (2002 spiderman) geri dönüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marvel hakları üstlendikten sonra neredeyse kidshow denecek raddeye gelen mahallemizin dostu örümcek adamın marvel sinematik evrenindeki üçüncü filminde söylentilere göre sony tarafından yapılan andrew garfieldın oynadığı amazing serisindeki spiderman ve sam raiminin yapmış olduğu ünlü ve pek çok sinemaseverin sevdiği efsanevi spiderman üçlemesinin örümcek adamı geri dönüyormuş sizce bu durum gerçekleşebilir mi? veya gerçekleşse iyi olur mu?

şahsi fikrim eskileri yâd etmek için gerçekleşmesini isterim ama olay örgüsünü nasıl yapacakları gerçekten soru işareti

konu hakkında daha önce post atılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zorkow123 -- 11 Aralık 2020; 11:24:4 >

• Tobey in oynadığı seri dışındakileri bir türlü sevemedim. O seri daha samimi geliyor bana.

• Hadi inşallah
  • beklemedeyiz
  • Üçlü spider iyi gider
  • Son film hariç ben hepsini severek izledim. Son film sıktı açık söylemek gerekirse.

Bence Garfield'e iyiydi yani. Kaldı ki ben bu seviye de oyuncuların çokta önemli olduğunu düşünmüyorum tabi ki arada fark var ama senaryo, filmin yönetimi çok daha önemli. Filmin senaryosu ve yönetimi iyi ise oyuncuyu da iyi gösteriyor. Yoksa film kötü ise çok iyi oyuncu olsa bile olmuyor.

Birincinin yeri bence evet ayrı nedense. Nasıl izah edilir ama sanki daha doğal gibi her şey.

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Garfield ve yönetmen hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum. Garfield bu karakteri çok severek canlandırdı, çocukluk hayali olduğunu dile getirirdi hep. Ayrıca bu rolü 500.000 dolar gibi bir rakama oynadı ki diğer aktörlerin aldığı ücretlere bir bakın. Ancak yönetmen ve senaryo bazında o seriyi mahvettiler. Bundan dolayı da Sonye çok kırgın olduğunu birkaç kez dile getirmişti. Mcu da devam etse çok büyük sükse yapardı ama Marvel yeni bir karakter istedi. Tom da iyi bana kalırsa ama karakterin tam anlamıyla içine ettiler mcu da, Jon Watts denen şahıstan nefret ediyorum bu yüzden. Oysaki Civil War da çok iyi işlenmişti karakter

• 4 yaşından beridir büyük bir Spider-Man hayranıyım. Hele Tobey Maguire için söyleyecek birşey bulamıyorum. İnşallah geri döner :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.