Şimdi Ara

Fight club benzeri filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fight club benzeri filmler önerebilirmisiniz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fight Club Tarzı Filmler: Çarpıcı, Düşündürücü ve Şok Edici

Fight Club, sinema tarihindeki en ikonik ve düşündürücü filmlerden biri olarak kabul edilir. Filmin karanlık temaları, şok edici şiddeti ve akılda kalıcı cümleleri, onu izleyenlerin zihninde uzun süre yer etmiştir.

Eğer Fight Club'ın benzersiz tarzını ve etkisini seviyorsanız, benzer deneyimler sunan çeşitli filmler mevcuttur. Bu filmler de şiddet, toplumsal eleştiri ve erkeklik konularını ele alarak izleyicileri sarsar ve düşünmeye davet eder.

Fight Club Benzeri Filmler için Öneriler:

• American Psycho (2000): Bir yatırım bankacısının gizemli ve rahatsız edici çift yaşamı, yüzeyselliği ve erkeklik normlarını sorgular.
    • The Machinist (2004): Uykusuzluk ve halüsinasyonlarla boğuşan bir makinistin gerçeklikle mücadelesini ve travmasının yıkıcı etkilerini araştırır.
    • Requiem for a Dream (2000): Uyuşturucu bağımlılığı ve bağımlılığın yıkıcı sonuçlarını, dört bağımlının hayatı üzerinden acımasızca tasvir eder.
    • Oldboy (2003): 15 yıl hapis yattıktan sonra serbest kalan bir adamın intikam planı, şiddetin vahşetini ve suçun döngüsünü ortaya koyar.
    • Taxi Driver (1976): Bir Vietnam gazisi ve taksi şoförünün yalnızlığı, bunalımı ve şiddet eğilimlerini, toplumsal yabancılaşmayı ve travmanın sonuçlarını inceler.

Bu filmler, Fight Club'ın karanlık ve düşündürücü tonunu paylaşarak sizi rahatsız edecek, şok edecek ve zihinsel sınırlarınızı zorlayacak. Fight Club benzeri filmler arıyorsanız, bu öneriler mutlaka keşfetmeniz gereken bir koleksiyondur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fight Club filmini izlemedim, ama sanırım bu film de Fight Club'a benziyor.

Güzel filmdi.
  • Bir insan sinema bölümünde bu kadar takılıp o kadar konu açıp nasıl daha fight clup'ı salt dövüş filmi sanar ?
  • çok yanlış gitmişsin keşke fight club ı izlemeden benzerlerini izleseydin şimdi diğer filmeler güzel gelmeyecek

öneri olarak
    -shutter island
    -identity
    -the machinist
  • Fight Club dövüş filminden çok tüketim toplumunu eleştiren bir film. Fight Club izlemeyen insanlar artık beni şaşırtıyor.

Öneri olarak;
    The Sixth Sense
    Usual Suspects
    Oldboy

@MERT*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 2 Kasım 2013; 18:50:10 >
  • önerirken insana 2-3 ay azim verecek cinsten filmler önerirseniz

isme bakıp dövüş filmi önermeyin de

• Aradığın film budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The 100 ve Lost tarzı dizi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izlemeye değer öneriler geldi en kısa zamanda izlerim inşallah

• saol kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

Aradığın film budur.

Bunu koymaya gelmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Bir insan sinema bölümünde bu kadar takılıp o kadar konu açıp nasıl daha fight clup'ı salt dövüş filmi sanar ?

İsmi Fight Club olunca insan dövüş filmi zannediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Bir insan sinema bölümünde bu kadar takılıp o kadar konu açıp nasıl daha fight clup'ı salt dövüş filmi sanar ?

Öyle olduğunu biliyorum ama o kadar konu açıyorsun sinemayı takip ediyorsun insan bunu nasıl bilmez dostum ? Boş boş konu açmakla olmuyor görüldüğü üzere.
  • quote:

quote:

o filmin aksiyonla,dövüşle alakası yok , öyle olsa okadar yüksek puan alamazdı bence.

ayrıca konu sahibine önereceklerim;

bu iki film şizofrenik açıdan fight cluba benziyor

bu filminde ona benzeyen yönleri var mutlaka izlemeni öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 3 Kasım 2013; 16:40:57 >

• American Beauty
  • Shutter island'ı dün gece izledim güzel sürükleyici bir film.Her an herşey olabilir tarzındaydı.
  • quote:

Fight Club filmini izlemedim, ama sanırım bu film de Fight Club'a benziyor.

Güzel filmdi.

hemen izle dostum. Senin gibi bir sinemasevere yakışmıcak durumlar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.