Şimdi Ara

Beyblade The Movie Fierce Battle(tv de ilkez)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Beyblade The Movie Fierce Battle(tv de ilkez)

Karşınızda Beyblade in ilk filmi olan, "Beyblade The Movie Fierce Battle" !! Beyblade in ilk filmi olan "Beyblade T.M. Fierce Battle" türk televizyonlarında ! bildiginiz üzere bu bir film ve tek bir bölümden oluşmakta, bu nedenle mutlaka kaçırmamalısınız !! "Beyblade T.M. Fierce Battle " filmini 28 eylul sabahı, saat 09.45'te Star TV ekranlarında izleyebilirsiniz..
    daha fazla bilgi için

animegentr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Eylül 2008; 23:22:53 >

• Bu serinin tadı kaçtı bence.. pek gitmiyor artık. Yada star tv soğuttu benden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styric

Bu serinin tadı kaçtı bence.. pek gitmiyor artık. Yada star tv soğuttu benden.

Tvde doğru düzgün yayınlanmıyordu bu yüzden bende normal olarak izledim interneten ama ama bu filim itavsiye ederim tek bölümlük zaten
    süre:70 dkdır ve çizimleri farklıdır.......
    2004 çıktı yani g revolutiondan bir süre sonra ama konu olarak v force ile g revolution arası bir bölümdür.....

Bladebreakers takımı uzun zamandır hak ettikleri tatile çıkmışlardır. Bu sırada Daichi isimli hiper aktif bir çocuk, Beyblade Dünya Şampiyonası’nda Takayo’ya karşı olan yenilgisinden beri O’nu bir rövanşa ikna etmeye çalışmaktadır. Ancak gençlerin tatili garip bir tapınağın içinde hapsolmuş Karanlık Ruhlar olduklarını iddia eden Beybladeci’ler tarafından bozulacaktır.
    Kaynak
    alıntı anime.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Eylül 2008; 3:11:04 >

• TV'den anime izlenmez... Özellikle bu TV Türkiye'deyse...
  • güzel izlemenizi tavsiye edeirm yarın saat 9:45 de beyblade fierce battle tv de ilkez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Eylül 2008; 11:36:50 >
  • Beyblade sabah 7:20 de gösterilmiş.Oysa çoğu sitede daha geç saatte olacağı yazıyordu.İzlemek isteyenler kaçırdı galiba.

http://www.startv.com.tr/YayinAkisi.aspx
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrbanBoy48

Beyblade sabah 7:20 de gösterilmiş.Oysa çoğu sitede daha geç saatte olacağı yazıyordu.İzlemek isteyenler kaçırdı galiba.

http://www.startv.com.tr/YayinAkisi.aspx

Öylesine bi bakacaktım.
    Madem tvde ilk kez yayınlanıyor, niye bu kadar erken saatte gösteriyolarki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise of the Ronin {PC ANA KONU}
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzlemek isteyenler hemen Star'ı açsınlar.Başlamış Star'da.(Bu Star'ın yayın programı da pek güvenilir değilmiş)
  • arakdaşalr 9:45 diye soyledim niye start tv nin yayına akşına bakyırosunuz ?
    izleyen varmı ?
  • Sabah oturayım bi bakıyım dedim açtım yine animeye yakışmayacak düzeyde şeyler vardı bana göre.Sarmadı açıkçası aptal aptal bağırışmalar.

Dublajını hiç söylemiyorum bile
  • Sonlarına baktım.. Dublaj felaket ötesi olmuş. Ama filmini tam izlemediğim için birşey diyemem
  • zaten türkiyede bi dublaj yaptılarmı bitiriyolar herşeyini
  • normal filmlerde en güzel dub olayını Türkiye yapıyor diye biliyordum Dünya üzerinde fakat animeler için aynısı söylenemez sanırım :)

mesela rus dub'larına rasgeldinizmi hiç ?
    çoğunlukla tek kişi tüm herkesi seslendirir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.