Şimdi Ara

One piece Türkçe dublaj bölümlerini nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aralar one piece e sardım ve türkçe dublajının zamanında yapıldığını öğrendim Star TV de yayınlanıyormuş eskiden

işte dublajlı yayınlanan bazı bölümleri buldum fakat çok az var anladığım kadarıyla http://ww38.animetv.superanime.org// sitesinde bölümleri varmış

ama site kapalı

acaba bazı bölümleri olan birileri varmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

One Piece Türkçe Dublaj Bölümleri Nereden İzlenir?

One Piece anime serisinin Türkçe dublajlı bölümlerini izlemek isteyenler için çeşitli platformlar bulunmaktadır. İşte en popüler seçeneklerden bazıları:

• Star TV: One Piece anime serisinin Türkçe dublajlı bölümleri Star TV'de yayınlanmakta ve ardından kanalın web sitesinde de izlenebilmektedir.
    • Digitürk: Digitürk aboneliğine sahip olanlar, One Piece anime serisinin Türkçe dublajlı bölümlerini Digitürk Play platformunda izleyebilirler.
    • puhutv: puhutv platformunda One Piece anime serisinin Türkçe dublajlı bölümlerine erişebilirsiniz. Ancak, bu platform yalnızca Türkiye'de ikamet edenler için kullanılabilir.
    • Animeultima: Animeultima, One Piece anime serisinin Türkçe dublajlı bölümlerini ücretsiz olarak izleyebileceğiniz bir anime yayın platformudur. Ancak, bu platform yasal olmayan içerikler içerebilir, bu nedenle dikkatli kullanılması önerilir.

One Piece anime serisinin Türkçe dublajlı bölümlerini izlemek için yukarıdaki platformlardan herhangi birini tercih edebilirsiniz. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun seçeneği değerlendirerek One Piece'in heyecan verici dünyasına Türkçe olarak dalabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben internette 3'üncü, 8'inci, 9'uncu ve 11'inci bölümlerine rastladım. Başkada dublajlı bölümünü bulamadım. Büyük ihtimalle sende bahsettiğim bölümleri bulmuşsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trao -- 6 Temmuz 2021; 18:13:10 >
  • Boşver napcan

Gomu Gomu Noooo yerine Lastik Lastik Looooo

Nami-swaaan Robin-çaan yerine Namişkocuum Robinciiiiim

Duymak mı istiyorsun 😀

• 5 ay geçmiş üzerinden biraz geç olacak ama bulabildiniz mi?
    Ben de bu dublajı sizin gibi aramaktayım ama bulamadım bir türlü 3-4 bölüm dışında.
  • o dediğiniz 3-4 bölümü nerde buabilirim peki? bende aradım ama bir bölüm bile bulamadım. link atar mısınız?

• Trao kullanıcısına yanıt

nerde buldun o bölümleri? link atar mısın?

• Shaman King Dubu ile beraber Lost Media oldu malesef

• Selin065 S kullanıcısına yanıt

Yeni gördüm mesajını.

izlesene.com'da olduğunu hatırlıyorum ama şimdi bulamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.