Şimdi Ara

Ghost in the Shell İzleme Sırası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun izleme sırası nedir arkadaşlar yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ghost in the Shell İzleme Sırası

Ghost in the Shell animesini en iyi deneyim için doğru sırayla izlemen önemlidir. İşte Ghost in the Shell animelerinin kronolojik izleme sırası:

• Ghost in the Shell (1995): Orijinal anime filmi, seriye giriş niteliğindedir.
    • Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (2002): Birinci sezon, ana hikayeyi daha derinlemesine inceler.
    • Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG (2004): İkinci sezon, orijinal seriyi tamamlar.
    • Ghost in the Shell: Solid State Society (2006): Bir OVA olarak yayınlanan bir yan hikaye niteliğindedir.
    • Ghost in the Shell: Arise (2013): Bir prequel olarak hizmet veren bir OVA tetralojisidir.
    • Ghost in the Shell: Arise - Alternative Architecture (2015): Arise tetralojisinin alternatif bir versiyonudur.
    • Ghost in the Shell: The New Movie (2015): Arise serisinin devamı niteliğindedir.
    • Ghost in the Shell: SAC_2045 (2020): Stand Alone Complex serisinin yeniden başlatılmasıdır.

"Ghost in the Shell: Innocence" (2004) başlıklı bir anime filmi daha olmasına rağmen, kronolojik sıraya göre izlenmesi gerekmemektedir. Stand Alone Complex serisinden sonra izlenmesi önerilir.

Bu izleme sırasını takip ederek Ghost in the Shell animesinin hikayesini tam olarak kavrayabilir ve keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• Filmini izledim, animesinden uyarlama olduğunu biliyorum, yine de animesini izlememi tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Filmini izledim, animesinden uyarlama olduğunu biliyorum, yine de animesini izlememi tavsiye eder misiniz?
    Tüm Ghost in the Shell'ler ayırdığın zamanın karşılığını verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.