Şimdi Ara

Death note ile ilgili 1-2 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- bunların adı nedir
    2- altyazısı nerde bulunur
    3- filmleri izlemek için 37 bölüm ve ilk filmi bitirmem gerekirmi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Death Note İzleme Sırası

Popüler anime ve manga serisi Death Note'u izlemek için en uygun sırayı merak ediyor olabilirsiniz. İşte Death Note içeriğini doğru sırayla izlemenize yardımcı olacak bir rehber:

• Death Note (anime serisi): 37 bölümden oluşan orijinal anime dizisi. Hikayenin tamamını kapsar.
    • Death Note: Relight 1 - Genesis ve Relight 2 - L'nin Kökeni (filmler): Anime serisinin özet filmleridir ve ana hikaye olaylarından önce L'nin geçmişini anlatır. Bunları izlemeden önce anime serisini tamamlamanız önerilir.
    • Death Note: Rewrite - 2. Film (film): Orijinal anime serisinin alternatif bir son sunar. Anime serisini izledikten sonra izlenebilir.
    • Death Note: Light Up the New World (film): Olayları orijinal anime serisinden yıllar sonra takip eden bir devam filmidir.

Death Note içeriğini izlemek için en uygun sıranın anime serisi > Relight filmleri > Rewrite filmi > Light Up the New World filmi olduğunu unutmayın. Bu sıra, hikayenin olay örgüsünü ve karakter gelişimini en iyi şekilde anlamanızı sağlayacaktır.

Önemli Not: Death Note dizisi, Relight filmleri ve Rewrite filmi Crunchyroll gibi streaming platformlarında mevcuttur. Light Up the New World filmi ise Netflix'te izlenebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1) 3 filmi var, I- Death Note, II- Death Note The Last Name, III- L Change the World
    2) altyazıları en son divxplanet'de mevcuttu
    3) aslında 37 bölümlük seriyi bitirmene gerek yok, fakat daha zevkli bir hal alsın istersen seriyi izlemek güzel olur
  • 36 ya kadar geldim zaten bitiririm bugün
    peki ölmüş karekterler varmı filmlerde?
  • Filmler Anime'nin ilk 20 bölümden sonrasının alternatif anlatımı, seriden farklı değerlendirmek daha iyi olur, mesela Anime'deki final 2. filmde olması gerekirken farklı şekilde yeralıyor, Mello karakteri yok, Near ise farklı şekilde yeralıyor. TV'de Light'ın okuldan bir kız arkadaşı yoktu, Movie'de ise var. vs vs

Seriyi bitirdiysen aperatif olarak izleyebilirsin.
  • izlemem gerekmiyo çok önemli bişi yok yani? neyse indirim genede
  • ha bide bu filmlerde yagami nin ölünce nereye gittigi gözüküyomu ona göre indircem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

bir deli olarak gör üzerinde durma

tamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

ha bide bu filmlerde yagami nin ölünce nereye gittigi gözüküyomu ona göre indircem

Light aslında ölmüyor farklı bir animenin evreninde yaşamaya başlıyor

ya adamın helvasını bile yedik bitti, daha neyin derdindesiniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 23 Temmuz 2009; 9:14:20 >

• Olayın güzelliğine bak mesaj siliniyor ama ceza almıyorum . Sistemi anlayamadım ; mesaj silinecek bir mesajsa , içeriğinde forum kurallarına aykırı bir unsur bulunduysa ceza almalıyım yok ceza unsuru yoksa mesaj niye siliniyor ; tam bir kirli politika örneği . Neyse fazla bulandırmayayım ortalığı değil mi alan memnun veren memnun ; özgür düşünceye güzel tartışmaya ne gerek var burası anime köşesi sadece anime konuşulmalı . Bir şikayet mi geldi ; direkt üzerinde durmadan sil temiz iş alıntı yapan yoksa tertemiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Olayın güzelliğine bak mesaj siliniyor ama ceza almıyorum . Sistemi anlayamadım ; mesaj silinecek bir mesajsa , içeriğinde forum kurallarına aykırı bir unsur bulunduysa ceza almalıyım yok ceza unsuru yoksa mesaj niye siliniyor ; tam bir kirli politika örneği . Neyse fazla bulandırmayayım ortalığı değil mi alan memnun veren memnun ; özgür düşünceye güzel tartışmaya ne gerek var burası anime köşesi sadece anime konuşulmalı . Bir şikayet mi geldi ; direkt üzerinde durmadan sil temiz iş alıntı yapan yoksa tertemiz

Esefle kınıyorum seni.Terbiyesiz seni

• Diğer filmleri pek sevmedim ama L: Change The World güzel geldi bana onu izle bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han

1) 3 filmi var, I- Death Note, II- Death Note The Last Name, III- L Change the World
    2) altyazıları en son divxplanet'de mevcuttu
    3) aslında 37 bölümlük seriyi bitirmene gerek yok, fakat daha zevkli bir hal alsın istersen seriyi izlemek güzel olur

Bunlar 37 bölümün 3'e ayrılmış şekli mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.