Şimdi Ara

Redo of Healer benzeri anime önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Redo of Healer gibi nerdeyse Hentai olabilecek derecede Ecchi, Fantastik türünde anime var mı ? Fantastik olmak zorunda değil ama daha iyi olur.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Redo of Healer Benzeri Animenin Yeniden Doğuşu

İntikam, restorasyon ve tekrar doğuş temalarını işleyen "Redo of Healer" animesi benzersiz ve ilgi çekici bir hikaye sunmaktadır. Benzer tatları arayanlar için, aşağıda "Redo of Healer" tarzı animenin yeniden doğuşuna dair bazı öneriler sunuyoruz:

Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi

"Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi" veya "Redo of Healer", intikam ve restorasyon içeren benzer bir hikayeye sahip, doğrudan "Redo of Healer" benzeri animeler arayanlar için mükemmel bir öneridir.

Hentai Önerileri

"Redo of Healer"ın yetişkinlere yönelik doğası nedeniyle, benzer hentai önerileri de ilginizi çekebilir. Bu tür animenin listesi için ilgili platformlarda araştırma yapmanızı tavsiye ederiz.

Redo of Healer Gibi Animenin Doğuşu

"Redo of Healer"ın benzersiz intikam ve restorasyon temaları, hayranları büyüleyen "yeniden doğuş" temasına odaklanıyor. Benzer şekilde, aşağıdaki animeler de bu temayı işleyerek "Redo of Healer" gibi animenin doğuşuna işaret ediyor:

• Arifureta: From Commonplace to World's Strongest
    • The Rising of the Shield Hero
    • Overlord
    • That Time I Got Reincarnated as a Slime

Bu öneriler, "Redo of Healer" benzeri animenin yeniden doğuşunu arayanlar için ilgi çekici seçenekler sunmaktadır. Her bir anime, benzer temalar ve ilgi çekici hikayelerle "Redo of Healer" hayranlarının beklentilerini karşılayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok manyak bitane var ama bundan 10 kat daha hardcore

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Nedir :D

• Anime Podcastleri takip eden biri olarak sanırım Ishuzoku Reviewers.

Not: izlemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 10 Nisan 2021; 15:2:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Anime Podcastleri takip eden biri olarak sanırım Ishuzoku Reviewers.

2 gün önce bitirmiştim mizahını çok beğendim izleyebilirsin ama dizi sadece cinsellik üzerine eğer aşırı cinsellik seni rahatsız etmiyorsa tavsiye ederim

• Pm atıcam.

• quote:

Anime Podcastleri takip eden biri olarak sanırım Ishuzoku Reviewers.

Ishizoku ile 180 derece zıt düşüyor bu arada ideolojik olarak   biri kadınlar çiçektir diyor biri kadınlar köpektir diyor yahu  

• quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Ishizoku ile 180 derece zıt düşüyor bu arada ideolojik olarak   biri kadınlar çiçektir diyor biri kadınlar köpektir diyor yahu  

Alıntıları Göster

İkisi de hentai değil mi  

• quote:

İkisi de hentai değil mi  

Alıntıları Göster

İşizoku fazla soft

Hala atmadin sanırsam :)

Söyler misin ?

• Olmaz

• Kral animenin ismi ne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.