Şimdi Ara

Manga Nereden Okuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir kaliteli scan'leri olan ve çevirisi iyi bir manga sitesi arıyorum. MangaDex, ReadM ve Mangakalot gibi sitelerden okumaya çalıştım fakat hepsinde bazı scanler berbat oluyor. Kaliteli scanleri olan veya sizin kullandığınız ingilizce veya türkçe fark etmez manga okuma siteleri hangisi?

• Hocam tachiyomi mobil uygulama indir orada Türkçe ve İngilizce tüm kaynaklar gözüküyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manga4Life adlı siteden İngilizce okuyorum ben genellikle. Scanları ise sorunsuz oluyor. Ben bir sorun yaşamadım bu konuda.

Türkçe olarak tek bir site önermek mümkün değil sanırım. Çok dağınık ve yarıda bırakılmış olan çok serileri var genellikle grupların.

Bunun için önerebileceğim iki site, Mangatr ve Sadscans (Görece az seri olsa da çevirileri ve scanları iyi oluyor bu sitenin).

• @maybe4you @Herattaa Cevabınız için teşekkürler. Konuyu açtıktan sonra biraz daha araştırma yaptım aslında scanleri ve ingilizce çevirisi en iyi olan iki site var gibi şu an. İlki ReadM burada bazı mangalar çeşitli gruplar tarafından çevrilmiş diğeri de direkt official rip yani VIZ, SHUEISHA gibi sitelerden direkt riplenen MangaSee123 gibi görünüyor.

Hatta sizin verdiğiniz Manga4Life sitesi MangaSee'nin proxy sitesi herhalde tamamen aynı çünkü.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 10 Nisan 2022; 23:3:27 >
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt

Evet, dediğiniz gibi Mangasee ile resmen aynı, ama hangisi proxy site derseniz bu konuda bilgim yok.

Bende Mangasee adlı siteyi görünce şaşırmıştım ilk ziyaretimde. Dediğiniz gibi 2 sitede birebir aynı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.