< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PulseGlaz -- 30 Temmuz 2020; 16:48:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PulseGlaz -- 30 Temmuz 2020; 16:48:56 > |
Kur'an-ı Kerim
Tavsiye ederim |
Zevkler.Kitap okumanın sadece siyaset-bilim-kültür-tarih-şiir gibi türleri okumak demek değildir bence. İnsan hangi kitaptan zevk alıyorsa hangi kitabı okurken mutlu oluyorsa onu okumalı.(üstte belirttiğim kitapları da okurum yeri geldi mi.) Ayrıca eline ne geçiyor demişsin kendi adıma illa hayatımda bana yararı olacak bir kitap okumak zorunda olduğumu düşünmüyorum okurken hoş vakit geçireyim bana yeter. |
Yav arkadaşlar okuduğunuz kitabın sadece ismini yazarını yazıp bırakmayın biraz kitabı anlatın dilini anlatın bilgi verin yorum yapın ne bilim böyle sadece ismini yazarını yazıp bırakmak çok saçma
|
Şuan başyapıt olan Nutuk'u okuyorum
|
George Orwell-Hayvan ciftligine baslamayi planliyorum.
O degilde kitabin kapagi cok guzel durmuyor mu sizcede |
Ata'mız önermişse okumak lazım |
1 yıl daha bekle o zaman.
|
Alexandre Dumas - Monte Kristo Kontu iş bankası yayınları tam metin okuyorum gerçekten sürekleyici tavsiye ederim kitap bitmek üzere
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerk -- 10 Temmuz 2010; 22:53:27 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -burak -- 10 Temmuz 2010; 23:32:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PulseGlaz -- 10 Temmuz 2010; 23:40:47 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|