Bu konu hakkında konuşmak istiyorum. Sizlere hayata bakış açısı kazandırıcak ve dünya görüşünüz konusunda nitelikli bilgi aktarıcak hangi kitapları okuyorsunuz ve okudunuz. Şu sıralar Jungcu psikoloji bazı konular ilgimi çektiği için yakından Carl Gustav Jung takip ediyorum. En son okuduğum kitap - Marcus Aurelius - Kendime Düşünceler. |
Kitap okuyor musunuz? Okuyorsanız hangileri.
-
-
Sabahattin Ali Aldırma Gönül kitabını okuyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Martin Eden - Jack London
-
Okuyorum. Her türlü şey okurum. Fantastikten tutun da psikoloji vs. dahil.
Şuanda örneğin Tüfek, Mikrop ve Çeliği okuyorum.
-
Okuyorum bol bol. Okumak çok güzel. Ama farklı sınıflarda hepsi.
1: Teknik ders kitapları: bilgisayar bilimi, matematik üzerine oluyor genelde. Çok fazla bilgi içerdiği için detaylı çalışmak gerekiyor. Bu okumalardaki amacım derinlemesine öğrenme ve mesleki uzmanlık.
2: Sosyal bilim ders kitapları: sosyoloji, psikoloji, felsefe gibi alanlarda belli başlı bir textbook bitirmek lazım çünkü genel bir bilgi kazandırıyor. Karl Popper okumadan önce anatominisi çıkarmak lazım sosyolojin. Şu an mesela gelişim psikolojisi kitabına bakıyorum. Kesinlikle ders çalışırken gibi okumuyorum. Ezberlemeye de çalışmıyorum. Tek amacı perspektif kazandırması.
3: Korku, bilim kurgu, gizem romanları. NYT bestseller'ları oluyor genelde. Tamamen eğlenme amaçlı. Influx'a başladım şimdi. Öncesinde de Stephen King Fairy Tale'i okumuştum.
4: Webtoon, manga ve çizgi romanlar. Something is Killing the Children okuyorum şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 26 Haziran 2024; 1:48:19 >
-
okumuyorum. kitap okumaktan nefret ediyorum.
geçmişte okuduğum çok az sayıdaki kitaptan en beğendim kitap Richard Dawkins'in Gen Bencildir isimli kitabıydı. müthiş akıcı, müthiş net, müthiş eğitici bir kitap.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayal kurmakta zorluk çektiğim için uzak duruyorum kitaplardan daral geliyor okurken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe Kuran okuyordum bıraktım.
-
Witcher serisi andrzej sapkowski
Percy jackson serisi
Çizgi roman
Arena serisi Morgan Rice
Krallar ve büyücüler serisi Morgan Rice
Felsefe taşı serisi Morgan rice
Beni genel olarak saran kitaplar bunlardı çoğu kişi 2 sayfalık yazıyı 20 sayfa yazıyor baygınlık geliyor niyeyse böyle yazarların kitaplarıda çok beğeniliyor
zurna yapimi hakkında sayisiz kitap okudum
-
Biraz tembel bir tavsiye olacak ama, eğer Jung'un tarzını sevdiysen, Freud da hoşuna gidecektir diye düşünüyorum. Düşlerin Yorumu (Rüyaların Yorumu) ile başlayabilirsin.
-
-
Kutub i sitte okuyorum su aralar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 27 Haziran 2024; 1:19:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Osho hariç okumuyorum artık kitap mitap hep bos geliyor ondan sonra diger kitaplar
Ondan baska ted Kazinskinin manifestosunu okuyacam temmuzun sonunda
Elimde mevcut şu anda bütün ilgimi Jung'a verdim. Fakat Freud'un kuramları ile ilgileniyorum.
-
Balon olduğunu düşündüğüm bir kitaptı fakat göz gezdiririm gibi geliyor. Evrimsel süreçlerde bazı mekanizmalar insanda neden elenmedi diye hep merak etmişimdir.
-
Senin yorumlarına çok fazla denk geliyorum. Okusanda ne kadar paklar bilmiyorum.
-
Tamam yahudi bayrak adam
Benzer içerikler
- verrutol kaç günde etki eder
- isveç"in neyi meşhur
- gerçek tipimizi nasıl görürüz
- göz ölçüm değerleri s c a ne demek
- ankara"da bedava kalacak yer
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X