Şimdi Ara

Önceden okuduğunuz kitapları nasıl takip ediyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, ben önceden okuduğum kitapların listesini yapmaya çalışsam da bir sonuç alamadım. Sürekli bir şeyler ekliyorum, çıkartıyorum falan. Sizler bunu yapıyor musunuz? Yoksa yapmanın gereksiz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bir de buna uygun bir uygulama, site falan yok mudur yahu? Zamanında isbn ile çalışan bir siteden haberdar olmuştum ancak bulamadım bunu.

• Hep ne okuyup ne izlediğimin listesini tutarım, en son yanlışlıkla uçmuştu format sırasında. Şimdi filmler için IMDb kullanıyorum, kitaplar içinse goodreads kullanıyorum.
  • vikitap.com
    Aktif kullanıcısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Hep ne okuyup ne izlediğimin listesini tutarım, en son yanlışlıkla uçmuştu format sırasında. Şimdi filmler için IMDb kullanıyorum, kitaplar içinse goodreads kullanıyorum.

imdb'nin ben de sıkı bir kullanıcısıyım. izleyeceklerimi listelerim, izlediklerimi listelerim, cehck-in yaparım. aynısının kitap versiyonunu arıyorum işte biraz da
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

vikitap.com
    Aktif kullanıcısıyım

teşekkürler, güzel bir siteye benziyor, bir deneyeyim bakalım nasıl olacak, aktif kullanabilecek miyim.
  • Ktaplar için goodreads ve 1000kitap sitelerini kullanıyorum. Bide daha eskilerden klma bi alışkanlık excel de kendimce bir liste oluşturuyorum :D
  • Okuduğum kitapları kitaplığıma koyduğum icin liste tutmuyorum. Genelde kütüphaneden falan kitap da almam. Okuduğum kitap benim olacak efendim! :D. Benim temel prensibim olmus bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • goodreads.com
    Liste yapmaya ne gerek var ki ama? Kütüphanede duruyorsa çok da önemli değil. Gerçi ben de bir boş zamanımda Goodreads'e ekledim kitapların bir kısmını.
  • goodreads.com
  • Goodreads kullanıyorum. Okuduğum her kitabı bitirme tarihini de belirterek hesabıma ekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Okuduğum kitapları kitaplığıma koyduğum icin liste tutmuyorum. Genelde kütüphaneden falan kitap da almam. Okuduğum kitap benim olacak efendim! :D. Benim temel prensibim olmus bu.

Tamda böyle düşünüyorum!

• Bir ajandaya ufak notlar, yazar ve bitirme tarihi ile yazıyorum...

• Aklımda kalır zaten çoğunlukla yada birisi bahsettiğinde adı geçince hatırlarım okuyup okumadığımı ama liste tutmak da eğlenceliye benziyor.
  • Ben notlarima yaziyorum. Otomatik yedekli.
    Filmlerin listesini tutmak da iyi fikirmis, cok gec kaldik ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

goodreads.com
    Liste yapmaya ne gerek var ki ama? Kütüphanede duruyorsa çok da önemli değil. Gerçi ben de bir boş zamanımda Goodreads'e ekledim kitapların bir kısmını.

kindle kullanıyorum hocam, 4000'den fazla kitap var kindle kütüphanemde. bunun yanında fiziksel kitap içeren geniş bir kütüphane de var elbet evde ancak elde tutulacak fiziksel bir şey olmayınca da mecbur bu yola yöneliyor insan :)

goodreads baya övgü almış, deneyeyim.
  • Şimdilik deftere yazıyorum.Yarısını excele aktardım.Yakında kendi kütüphane programımı yapmayı düşünüyorum.

• vikitap
  • goodreads'in mobil uygulaması da varmış, hizmet iyiyse güzel olacak gibi bu. vkitap iyi hoş ama birtakım sıkıntıları var sanki şu anda.
  • deftere yazıyorum 4 yıldır
  • Vikitap kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.