Şimdi Ara

Ezberi kötü birisi tıp okuyabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt biyolojideki bilgileri ezberlerken bile acı çeken birisi tıp fakültesini 6 senede bitirebilir mi? Tusa girip uzmanlık alabilir mi? 19-20 yaşından sonra ezber skilleri gelişir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong -- 20 Aralık 2022; 17:42:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bence gelişir. benimde ezberim leş gibi hatta yazları kuran kursuna giderdim ve sureleri istisnasız hep en son ben verirdim. ayrıca ben matematiğe 0'dan başlamıştım ve en bebe konuları bile çok zor anlıyordum ama şu an beynim açıldı ve yeni öğrendiğim konuları normal halime göre daha çabuk kavrıyorum.

• okur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirir

Her türlü eşşek gibi çalışacaksın
    Bilgiler eninde sonunda kafana girecek(en azından geçecek kadar)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ezberim cok kötü ve komiteye 4 gun kala çalışmaya başladım. Bugun 400 sayfa slayt okudum. Yani ezberin kotu bile olsa günde 400 sayfa slayt okuyacak g*t varsa hallolur gibi bence ama ben daha çömezim. Üst dönem abilerim daha iyi bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 20 Aralık 2022; 23:50:9 >
  • Tek bir şartla okunabilir
    çıkmışları ezberlemek💩

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 neyse ama 2 de zorlanırsın bence. Bunun çözümü günü gününe çalışmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ezber yetenegi olmayanlarin geneli her gun çalışıyor (duzen, program) benden yuksek not aliyorlar ama ezber yetenekleri yok. Kodlama teknikleri dene cok sacma seyler bazen akilda kaliyor.

• Şöyle düşün ezberi iyi olanlar bile zorlanıyor demek ki aslında ezberin iyi kötü olmasıyla pek bir olayı yok masaya oturup lanet slaytları okumak işte bütün mesele bu.

• Anki vs gibi uygulamalar var ezbere yardımcı olan

• Ezber olayı bana yanılsama gibi geliyor. Lisede ezberden nefret ederdim. Üniversitede özel fonksiyonların Integrali gibi şeyleri öyle oturup ezberlemedim bir bakınca aklımda kalmıştı. Sanki bunun sebebi isteyerek ezberlemek gibi geliyor. Mesela hoşlandığın kızın sana söylediği hiçbir kelimeyi unutmazsın :)

• bitirir sen önce orayı kazan gör bakalım kafana nasıl giriyor bilgiler takır takır 

• hem yüksek puanla hem düşük puanla alan okullarda komiteler çıkmışlara dayalı ve genel olarak pek zorlamıyorlar. İşte oralara gidersen mis gibi de okursun. Twitterda ufak bir araştırmayla hem devlet hem özellerden isimleri bulursun, gayet “ekol” denen okullarda bile var çünkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.