< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong -- 20 Aralık 2022; 17:42:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong -- 20 Aralık 2022; 17:42:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bence gelişir. benimde ezberim leş gibi hatta yazları kuran kursuna giderdim ve sureleri istisnasız hep en son ben verirdim. ayrıca ben matematiğe 0'dan başlamıştım ve en bebe konuları bile çok zor anlıyordum ama şu an beynim açıldı ve yeni öğrendiğim konuları normal halime göre daha çabuk kavrıyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 20 Aralık 2022; 23:50:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ezber olayı bana yanılsama gibi geliyor. Lisede ezberden nefret ederdim. Üniversitede özel fonksiyonların Integrali gibi şeyleri öyle oturup ezberlemedim bir bakınca aklımda kalmıştı. Sanki bunun sebebi isteyerek ezberlemek gibi geliyor. Mesela hoşlandığın kızın sana söylediği hiçbir kelimeyi unutmazsın :) |
bitirir sen önce orayı kazan gör bakalım kafana nasıl giriyor bilgiler takır takır |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |