Şimdi Ara

Tıp okuyanlar bir bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalarım selamlar. Tıp dönem1 i bitirdim. Ortalamam 3.56 yatay geçiş hakkında bilgisi olanlar var mıdır ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tebrikler hocam güzel bir ortalama yapmışsınız.her üniversitenin sistemi farklı oluyor mesela ankara tıpta yks başarısı daha ağırlıklı ama istanbul tıpta ortalama daha ağırlıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 6 Temmuz 2023; 23:54:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Hocam sayfalarına baktım ama bir şey anlamadım, acaba istanbul sağlık bilimleri için durum nasıl? Marmara, Medeniyet vs.

Hocam çok sağolun yks puanım o kadar yüksek olmadığı için o okullara gitme şansım olmaz sanırım.Anladığım kadarıyla okuldan okula değişkenlik gösteriyor.

• SailorSinbad kullanıcısına yanıt

hocam karamsar olmayın bildiğim kadarıyla çapa tıpa ortalamayla geçen birçok trakya tıplı var

Hocam iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Beni de takın be hocam. Tıp okuyanlar bir bakabilir mi ? Tıp okuyanlar bir bakabilir mi ? 

• Sehoka kullanıcısına yanıt

hocam baktım ama ben de bir şey bulamadım sbü hakkında

Tıp okuyanlar bir bakabilir mi ?

muğlanınki böyleymiş mesela

• Tebrikler hocam. Benimki 3.34 😊

• fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

Tebrik ederim hocam.

Hocam peki ortalama ile geçiste kaç kisiyi kabul edecekler yazıyor mu yoksa üniyi mi aramamız lazım

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

hocam önümüzdeki ay başlar galiba başvurular.o zaman kılavuz yayınlanır orada yazar

• Vereceğim cevap sbü tıp
    1-İlk 3 sene tıplar arasındaki en iyi kampüs olan haydarpaşa kampüsünde eğitim görülmesi
    2- okulun konumunun kadıköyde olması ve okulun önünden direkt bir sürü otobüsün geçmesi ( kadıköye 1 dk da iniyorsun)
    3-okulun sağında eski gata hastanesi( yeni adı sultan abdülhamithan hastanesi oldu adı) , karşısında haydar paşa numune ve siyami ersek , solunda ise zeynep kamil kadın doğum hastanesi var . Okulun çevresinde 4 , totalde 28 tane eğitim görebileceğin hastane var
    4- okulun amfileri ve kütüphaneleri deniz manzaralı , konumu baya ferah insanı rahatlatan bir ortamı var genel anlamda
    5-Türkiyede alabileceğin en iyi klinik eğitimi burda alabilirsin eğer çalışkan biriysen atıyorum beyin cerrahisi istiyorsundur dekanlıkla konuşursun 1. Sınıftan seni ameliyatlara sokmaya başlarlar istediğin hastanede

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Hocam yök bugün-yarın liste yayınlayacak üniversite bazında kontenjan bilgisi içeren,takipte olun ben 7 temmuzda yayınlayacak diye biliyorum

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Hocam sizin okula yatay geçiş için neler önemli? Sitelere bakıyorum düzgün bilgi bulamıyorum. Ortalama mı esas alınıyor yoksa başka bir şey mi?

• Bu sene online eğitim ağırlıklı olduğu için ortalamalar genel olarak yükseldi o yüzden net bir şey söylemek zor. Her üniversitenin kendi formülü var. Kimisi YKS puanına çok önem verirken kimisi GPA ya çok önem veriyor. Gitmek istediğin üniden bakman daha iyi olur

Hiçbir şey oturmuş değil demek ki. Bu trollü dinleyerek seçim yapma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.