Şimdi Ara

Temeli olmayan biri 30k sıralama yapabilir mi ? (mezun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hic temelim yok sadece turkcede +30 net yapiyorum. Mf 4 30k siralama lazim bana. Mezunum. Sizce yapabilir miyim. Gunde en az kac saat calisma gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp beyler bende takipteyim
  • Olmustu. Ygs oncesi kopek gibi calisiyordum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak kardeşim belki bana kıza bilirsin ama sana olacağı söyleyeyim 30k öyle az bir hedef değil buradakiler rahat yaparsın nolacak falan diyeceklerdir ama o işler öyle olmuyor
    adamlar temeli olmasına rağmen karınca gibi çalışıyorlar sadece türkçeden +30 net yapıyormuşsun matematik nerde fizik kimya biyoloji nerde hele lys yi saymıyorum bile.Gönül ister ki hedefine ulaş ama maximum 75k falan olursun o da sıkı bir çalışmayla çünkü bu işin daha lys si var sınavda başarılar her şey gönlünce olsun .
    Birde bnden sana tavsiye hedeflerini temeline göre koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNSaL20

Bak kardeşim belki bana kıza bilirsin ama sana olacağı söyleyeyim 30k öyle az bir hedef değil buradakiler rahat yaparsın nolacak falan diyeceklerdir ama o işler öyle olmuyor
    adamlar temeli olmasına rağmen karınca gibi çalışıyorlar sadece türkçeden +30 net yapıyormuşsun matematik nerde fizik kimya biyoloji nerde hele lys yi saymıyorum bile.Gönül ister ki hedefine ulaş ama maximum 75k falan olursun o da sıkı bir çalışmayla çünkü bu işin daha lys si var sınavda başarılar her şey gönlünce olsun .
    Birde bnden sana tavsiye hedeflerini temeline göre koy.

Aynen öyle temelim vardı (ortaokulda lisede hep başarılı bir öğrenciydim) ygs yi pek önemsemedim nasılsa genel kültür soruyolar yaa diye çevremdekilerin etkisiyle ve 60 k ya girdim mezunum şimdi yani temeli olmayan biri için 30 k biraz zor.

• Kardeşim orası belli olmaz Anadolu Öğretmen de
    aynı okuldaki arkadaşım 9da hiç çalışmadı derslere ygs 40k dan lys 52k oldu mezuna kaldı suan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum aç kitabı bul eksiklerini , konuları bitir testini çöz arada deneme yap , kas kendini ne kadar çalışabiliyosan çalış , illa çalışmak için çobana mı ihtiyacın var ? 3 saat çalış desem 3.1 yapmıcan mı bitirmen için ne kadar gerekiyorsa o kadar çalış. Konular bittikçe tempo tutarsın zaten.
  • eylül ayında sıfırdan başlayıp 1 k yapan gördüm.yani çok rahat yaparsın.her gün 2-3 konu eksiği kapat bi de üstüne her gün 250-300 soru çöz.denemelerde yanlış yaptığın soruları çözdürmekle kalmayıp konuları öğren ve her yanlışın için belli sayıda soru çöz.çoooooooookk rahat yaparsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.