Şimdi Ara

Temeli olmayan biri yks 25 için yaz tatilini nasıl değerlendirmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temelim yok yaz tatilini nasıl değerlendirmeliyim ben yazın matematik temel attip + tyt türkçe çalismayi planlıyorum sizce mantiklimi yada ne yapmamı önerirsiniz?(Hedef 200k Sayısal)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66muhammed6606 -- 22 Haziran 2024; 21:0:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• öyle öyle mesela antrenmanlarla matematik aslında şöyledir onu değil bunu al falan yazsam zaten karışık olan kafa daha da karışacak soru sormaya devam edecek ve kısır döngü. sene sonuna kadar aynı soruları sorup durcak ki daha bunun fiziği kimyası biyolojisi zartı zurtu var. soru sorma işi bitmez sorunlar çalıştıkça çözülüyor danıştıkça değil. birinin bunu söylemesi lazım kendisine
  • Matematik calis sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik sıfır antrenman matematik baslicam ve 1ve 2 yi çözeceğim üstüne karakök sıfır ve sonra 345 tyt matematik bu yaz için sizce mantiklimi matematik sıfır olan birisi için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66muhammed6606 -- 22 Haziran 2024; 21:1:26 >
  • Hocam artık lütfen matamatik değil matematik yazın

• .Remembrance. kullanıcısına yanıt
    Klavye otomatik düzeltiyor kusura bakma.

• matematik ve geometri çalış

• 66muhammed6606 6 kullanıcısına yanıt

4 işlemin bile zayıfsa ordan başlaman doğru. Yaz için dediklerini yaparsan bile çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapma şunu

• Ozaman bu dediklerimi yapayım antrenman matematik 1 ve 2 karakök sıfır matematik ve 345 tyt matematik sipariş ediyorum şimdi önereceğiniz bı kitap varmi benim için bide tyt türkçe içinde 345 yayını aldım önereceğiniz kitap varsa bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66muhammed6606 -- 23 Haziran 2024; 11:1:39 >
  • Sizce mantiklimi ve kitap önerisinde bulunabilir misiniz yoksa bu dediğim kitaplar yeterlimi ?

Hocam Bilgi sarmal her ders için kalitelidir alın çözün. Tahminimce 2025 yks orta düzeyde bi sınav olacaktır bilgi sarmal da tam bu seviyelerde.

• Abdullah1928 kullanıcısına yanıt
    Şuan matematik de sıfırım bu kaynak çözmek daha mantıklı olmaz mı?

TYT mi AYT mi?

Tyt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66muhammed6606 -- 23 Haziran 2024; 11:20:13 >

Hocam sıfırsanız aldığınız kaynağın pek bi önemi yok Youtubeden yardım alın bol bol sıra sıra konuları halledin bu yaz tatilini sadece matematik için bile ayırabilirsiniz.

Bu kaynakları alıp amacım sırasıyla konu konu dinleyip çözmek mantıklı olurmu? Kaynaklar=Antrenman matematik 1 ve 2 Karakök sıfır ve 345 tyt mat

Muhammed soru sormayı bırakıp ders çalışmaya başlamazsan sene ortasında millet sana fark takarken sen soru sormaya devam edersin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.