Merhaba arkadaşlar sayısalım, sizce bu yaz TYT çalışmalı mıyım? Unutur muyum acaba ileriki yıllarda. Bazı kişiler geç bile kaldın diyor.Eğer çalışırsam diye şöyle bir liste yaptım. Her gün: Matematik(70 günde kampı mert hocanın) 20-30 paragraf. 20-30 problem. Arada bir geometri. İlk başta konuyu çalışıp/izleyip daha sonra test çözeceğim. Birde belki bazen biyoloji bakıp 80 güne dağıtırım rahat rahat onuda işlerim. |
10. sınıf yaz tatilde TYT çalışmak mantıklı mı?
-
-
Geç mi kaldın? :D
Geometri çalış.
Paragraf, meh.
Problemler, olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı izlediğim kişiler geç bile kaldınız diyor moralimi indirdiler umarım düzelirim.
-
geometriyi çok sıkı tut aga ne geç kalması
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet öyle yapacağım. 10 Sınıfın sonlarında çokgenlerde Üçgen bilgisizliğinden yamuldum o yüzden kesinlikle çalışacağım geometriye.
-
mezun musun 12 misin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10. sınıfım yaz tatile gireceğiz yani 11 e geçeceğim
-
hocam kendinizi çok sıkmadan çalışın, geometri paragraf ve matematiğe ek olarak tyt fizikte özcan aykından enerji, kuvvet, hız vs ayt fiziğin temelini oluşturan konulara da bakabilirsiniz ama mesela gidipte kaldırma kuvvetine bakmayın bence unutursunuz
-
Evet. Fen derslerinden bir tanesine bakma planım olabilir. Mantıklı.
-
?
-
ciddiyim yaşıtlarına göre çok geç kalmışsın, ya sağlam biri program yap şimdiden 11e başlayana kadar tytyi 80 üstüne çıkar ya da yks 2027ye hazırlan şimdiden
-
Tüm günlerimi ayarlamıştım zaten fakat gerçekten çokmu geç kaldım?
-
9 ve 10 çalış. Matematiğe ağırlık ver, ilgini çeken akademik yazıları oku, kitaplar oku, tyt türkçe için temel olsun. Son sene paragraf sorularına abanarak yükselmiyor.
Teşekkürler.
-
bi tık
-
La çoluk çocuğun moralini bozma ayıp
moral bozmuyorum, neslinin çalışkanlığının farkında olsun vakit daha da geç olmadan başlasın. sınav kazanmak gittikçe zorlaşıyor hocam
-
2008 neslinin ben çalışkan olduğuna inanmıyorum. Bende dahilim fakat hiç bir 10. sınıfa giden birinin çok dengede olduğunu görmedim. Hepsi farklı şeylere bağımlı olmuş. Bende dahilim 2008 nesline ben kendimi asla ve asla üstün görmüyorum asla fakat çoğu şeyin farkında olduğumu düşünüyorum. Hani mesela ben hava takibi yapıp insanları bilgilendiriyorum, kendimce makaleler yazıyorum, ve edindiğim bilimsel bilgileri not ediyorum deprem/fay hatları gibi konularıda araştırıyorum, tiktok ve instagramı en fazla 1 kere kullanmışımdır tekrar dediğim gibi bunları öyle üstünüm diye demiyorum ama 2008 nesline göre gördüğüm kadarıyla daha fazla farkındalığımın olduğunu düşünüyorum. Çalışkanlık anlamındada düşüncem aynı. Hayatımda en fazla -kendi çevremde- 4-5 çalışkan gördüm 10. sınıflarda. Benim hedefim istanbulda tıp kazanmak yani 15 bin altına girmek zaten 50 bine girebileceğime inanıyorum ama İstanbulda 50 bine tıp yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Talha -- 12 Haziran 2024; 23:24:2 >
-
son sene sağlam çalışarak da rahatça ilk 20k içine girebiliyorsun denendi onaylandı. iyi ki lisede 3 sene dolu dolu sosyalleşmişim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Geç mi kaldın? :D
Geometri çalış. Paragraf, meh. Problemler, olur. |
Benzer içerikler
- tyt ayt tarih konuları aynı mı
- psikoloji bölümü işsizlik oranı
- final deneme kulübü
- bıyıklı matematik mı mert hoca mı
- 20 yaşında üniversiteye başlamak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X