Bildirim
TYT Türkçe Deneme Tavsiyesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Apotemi olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam apotemi için erken bence en azından deneme için. Bilgi sarmal nasıldır? @YaralıPanda
-
Sınır yayınlarını çözün hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denemesini çözmedim fakat dil bilgisi kitabı güzeldi. Hocalarımın önerisi ile almıştık.
Paragrafları da iyiyse Türkçe denemesi kötü olamaz diye düşünüyorum.
Bana kalırsa herhangi bir deneme için erken şu an
-
@YaralıPanda Peki, bilgi sarmal üstüne 1 tane daha mı soru bankası çözeyim o zaman?
-
Bende 11im 3Dnin ilk denemesini çözdüm paragrafları felan baya güzeldi alabilirsin
Siz nasıl isterseniz hocam
345 ideal
345, hız ve renk, bilgi sarmal, karekök iyi yayınlar. apotemi'yi ben çözmedim ama geçen sene normalde 40 nete yakın yapan arkadaşım apotemi genel denemesinde büyük bir düşüş yaşamıştı. soruların aşırı saçma olduğunu söylemişti. kalitesiz midir zor mudur bilemem.
Bilgi sarmal güzeldir hocam
hocam hiç çözülmemiş 2022 basım bilgi sarmal tyt türkçe denemesi var elimde isterseniz uygun bi fiyata bırakabilirim sınava kadar çözmeyi düşünmüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X