< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Aga kolay gözüküyor ama bir tane sınavda hoca puştluk yapıp notuna dc dd falan verse 3.80 olan ortalaman oluyor sana 3.40 o yüzden hiç sektirmeden hepsinden ba üstü getirmen lazım o kadar kolay bir şey değil.Bak mesela ben o kadar fiziği matematiği falan aa verdim 2 dersten dc geldi hop ortalamam oldu sana 3.50'den 3.05.Hani seneye tekrar alıp yükseltirim de bu çap yatay geçiş başvuruları falan ilk sene olduğu için riskli yani.
|
Yapan nasıl yapıyor? Sadece benim 2 arkadaşım var İTÜ’de yüksek ortalaması olan. Biri inşaatta diğeri makinada ikisi de 3.90 üstünde. Çalışırsan olur, karamsarlığa lüzum yok her sene birileri yapıyor, seneye de bu arkadaş olur belki
|
yapana sor yapan da bala göte yaptım der. odtüde 4 ort yapan arkadaşım vardı eede, adam c dersinde printf yaza yaza aa verdi dersi. cc falan vercekti yoksa. 4 yerine 3.8 3.7 falan olcaktı ortalaması yine de ama 4 olmayacaktı. senin arkadaşlar da balına yapmıştır bi seviyeden sonra.
|
niye 3.8 le 3.2 peki? nerden geliyor bu sayılar? neden 3.9 la 3 arası değil mesela? kime göre neye göre? kaba etinizden element sallamayın.
3.2 ile 3.8 arasında dağlar kadar fark var. 3.8 ile 3.2 arasındaki fark 2 ile 3.2 arasındaki farktan daha fazladır. |
odtüde çok zor, itüde yok öyle bişey.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 17 Ağustos 2020; 3:56:48 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trol avcısı -- 17 Ağustos 2020; 9:59:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagoteak -- 17 Ağustos 2020; 10:22:8 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |