Şimdi Ara

1.sınıfta 3.8 ortalama ne kadar zordur? Odtü İtü için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
5
Favori
6.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi bir altyapısı olan biri için günlük 2 saat çalışmayla vb yapılır mı? Odtüde daha mı zordur sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aga kolay gözüküyor ama bir tane sınavda hoca puştluk yapıp notuna dc dd falan verse 3.80 olan ortalaman oluyor sana 3.40 o yüzden hiç sektirmeden hepsinden ba üstü getirmen lazım o kadar kolay bir şey değil.Bak mesela ben o kadar fiziği matematiği falan aa verdim 2 dersten dc geldi hop ortalamam oldu sana 3.50'den 3.05.Hani seneye tekrar alıp yükseltirim de bu çap yatay geçiş başvuruları falan ilk sene olduğu için riskli yani.
  • matematik lti görüyorsun. kimyada dengeye kadar görüyorsun. fizikte ise Newton fiziği var. lisede bunları iyice öğrendiysen üniversitede ortalama çalışma ile AA verilir.

• fiz 102,mat 104'e çok iyi çalışman lazım.
  • Aga kolay gözüküyor ama bir tane sınavda hoca puştluk yapıp notuna dc dd falan verse 3.80 olan ortalaman oluyor sana 3.40 o yüzden hiç sektirmeden hepsinden ba üstü getirmen lazım o kadar kolay bir şey değil.Bak mesela ben o kadar fiziği matematiği falan aa verdim 2 dersten dc geldi hop ortalamam oldu sana 3.50'den 3.05.Hani seneye tekrar alıp yükseltirim de bu çap yatay geçiş başvuruları falan ilk sene olduğu için riskli yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 17 Ağustos 2020; 3:56:48 >
  • odtüde çok zor, itüde yok öyle bişey.
  • Yapan nasıl yapıyor? Sadece benim 2 arkadaşım var İTÜ’de yüksek ortalaması olan. Biri inşaatta diğeri makinada ikisi de 3.90 üstünde. Çalışırsan olur, karamsarlığa lüzum yok her sene birileri yapıyor, seneye de bu arkadaş olur belki

• Xakler kullanıcısına yanıt
    yapana sor yapan da bala göte yaptım der. odtüde 4 ort yapan arkadaşım vardı eede, adam c dersinde printf yaza yaza aa verdi dersi. cc falan vercekti yoksa. 4 yerine 3.8 3.7 falan olcaktı ortalaması yine de ama 4 olmayacaktı. senin arkadaşlar da balına yapmıştır bi seviyeden sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İtü makinede 1.sınıf 3.87 yapmış bir arkadaş sonra boun ie 2.sınıfa geçtiydi.13 bin sıralamadan.
    Çok zor olmadığını söylemişti.Sadece dersleri 2-3 defa mı ne kaçırmış.
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    Öyle bir durumda yaz okuluyla yükseltemez miyim

• kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt
    Hocam havuz derslerinde çan ortak alınır, genelde AA sınırı da bellidir dersler için. 1 2 puan fark eder en fazla. Ha 3.8 yapılmayacak bir şet değil. Derslere düzenli giden, altyapısı iyi olan, ekstra çalışmadan da rahat rahat yapar. İTÜ için her bölümün belli başlı dersleri var, onlardan çok düşmezsen sorun olmaz. Mesela bilgisayarda ilk sene olan c dersinde çok zorluyolar öğrencileri, genelde ortalamaları o düşürür. Çalışan, derslere giden adam yapar kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trol avcısı -- 17 Ağustos 2020; 9:59:32 >
  • hocam üniye başlamadan kendinize bu yükü yüklemeyin bence.
  • Ortalama yüksek lisans yapmayacaksanız,okul birincisi olmayacaksanız çok da gerekli değil. 3.8 ile 3.2 arasında pek fark görmüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagoteak -- 17 Ağustos 2020; 10:22:8 >
  • Niye hocam online da ne gibi sıkıntılar oluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zerkalos Z kullanıcısına yanıt
    Ben tam tersi odtüde daha çok zorluyorlar diye duymuştum, öğrenciler de bir tık daha iyi sıralamalı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.