Şimdi Ara

Son 4 Ayda Derece İçin TM Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar şuan mf kısmından konularım bitmek üzere bu konular bittikten sonra tmye de çalışmak istiyorum.
    Edebiyat-sosyal kısmından temelim 0 denemelerde en fazla 10-15 yapabiliyorum onun haricinde:
    TYT 85-95 arası
    AYT mat 30-35 arası(lti kalkmadan önce )

Şuan düşüncem tmden ilk 1k-5k arası bir sıralama yapmak ve aynı zamanda mfden de ilk 10k içerisinde olmak.
    Sorum ise istediğim sıralamalar için kaç net yeterli olacaktır ve nasıl bir yol izlemeliyim?

• hocam tm kolay gozukur ama kendi icinde zordur.yani tarih sorulari ozellikle zordur.gecen sene tapo kagan sorusu cikti mesela cok cok detaydi.tekalif-i milliye sorusu vs vardi.edebiyatta ciddi calisma gerektiriyor yani eger derslerde dinlemis olsaniz daha kolay olurdu ama sifirdan zor. ben sizin yerinizde olsam enerjimi bolmezdim mf odaklanirdim cunku kalkan konulardan ve surenin artmasindan sonra rekabet daha da artti.biraz ondan biraz ondan zor olur diye dusunuyorum. mf icin kalan konulara sıkı ve detayli bir sekilde calismak sizin icin daha mantikli olacaktir diye dusunuyorum.bir de tm de asiri yigilma var yani ben gecen sene 7k oldum 1.5 soru fazla yapsam 5k 1.5 soru eksik yapsam 10k oluyordum.sayisala sıkı bir sekilde asilmak cok daha mantikli olacaktir
  • Hocam peki neden böyle bir şey istiyorsunuz , meraktan soruyorum.
  • Ben aslında endüstri mühendisliği istiyorum ama şansımı arttırmak için tmden de girmek istiyorum. Endüstri mühendisliği güzel bir üniversite tutmazsa işletme veya iktisat okuyabilirim.
  • hocam tm kolay gozukur ama kendi icinde zordur.yani tarih sorulari ozellikle zordur.gecen sene tapo kagan sorusu cikti mesela cok cok detaydi.tekalif-i milliye sorusu vs vardi.edebiyatta ciddi calisma gerektiriyor yani eger derslerde dinlemis olsaniz daha kolay olurdu ama sifirdan zor. ben sizin yerinizde olsam enerjimi bolmezdim mf odaklanirdim cunku kalkan konulardan ve surenin artmasindan sonra rekabet daha da artti.biraz ondan biraz ondan zor olur diye dusunuyorum. mf icin kalan konulara sıkı ve detayli bir sekilde calismak sizin icin daha mantikli olacaktir diye dusunuyorum.bir de tm de asiri yigilma var yani ben gecen sene 7k oldum 1.5 soru fazla yapsam 5k 1.5 soru eksik yapsam 10k oluyordum.sayisala sıkı bir sekilde asilmak cok daha mantikli olacaktir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.