Şimdi Ara

1.5 yıl çalışarak sıfırdan 5000 sıralama yapmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
3
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben 11.sınıfım,9. ve 10.sınıfta hiç ders çalışmadım 10.sınıfın 2.döneminde korona yüzünden okullar kapandı çoğu insan karantina da TYT yi bitirip öne geçti ben karantinada bile çalışmadım.11.sınıf başlayalı 4 ay oldu bende yine tık yok en son 1 yıl önce kitap ağzı açtım (ciddiyim).Yeni bir karar aldım 1 Ocakta başlıyorum programım,bitireceğim kitaplar ve bitireceğim konular hazır.2022 YKS sınavına tam tamına 1.5 sene var hedefim ilk 5000 e girmek.Burayı 1.5 yıl boyunca blog olarak kullanacağım her ay durum güncellemesi yapacağım destek olacak herkese teşekkür ederim.

NOT:Sayısalcıyım,Anadolu Lisesinde okuyorum.

• Sysmmhg S kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum.Benim amacım zaten gaza gelip yarın 15 saat çalışıp 4 saat uyuyacağım demek değil.Düzenli bir şekilde götürmeyi hedefliyorum kendimi uykusuz bırakmayacağım :),youtube da çok görüyorum 1 sene boyunca 18 saat çalışıp 2-3 saat uyuyanları bence buna gerek yok 1.5 sene uzun bir süre.

• niye 5000
  • Çünkü 5000'e girersem her meslekten iyi bir üniversite yazabilirim.Örneğin tercih döneminde makine mühendisliğine karar versem odtü yazarım,tıp fakültesine karar versem akdeniz tıp yazarım,pilotaj desen eskişehir,endüstri desen galatasaray üni. yani bütün bölümlerden iyi üniversite yazılabilecek bir sıralama ondan dolayı.

• Max 1 ay veriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5k ya girersem sana haber veririm bende 1.5 swnedir çalışıyorum
  • tabi 11 i saglam oturt önce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda 10k yapmak mümkün..
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 11. sınıf mat ve fenini tam olarak bitirirsen ve yavaştan tyt ye başlarsan gayet mümkündür
  • OBP’en iyiyse ilk 100 bile zorlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erteleyeceksen olmaz

• 1. Bile olursun
  • OBP:88 9 ve 10.sınıfta yazılıya son gün çalışarak :D

• pilotbeyBG kullanıcısına yanıt

bu sene mi sınava gireceksin ?

• ulasdemirr U kullanıcısına yanıt
    evet

inşallah istediğin yeri kazanırsın.Netlerin nasıl 1.5 yılda nasıl bir net artışı oldu bir de keşke yapsaydım iyi ki yapmamışım dediğin ne var?

Keşke yapsaydim dedigim yok allaha şükür ama 11 de daha cok sb cozebilirdim bir de tyt bakma 11 de haziran 15 gibi basladim eylul 15 gibi 4 ayda vitti tyt her dersten 2 3 sb bitirdim 11 de 11 halletmeye bak yazin dil bilgisini kesin bitir planli çalış yazin tyt nrtlerim 40 50 civariydi simdi cok daha fazla diyim artik nazara inanıyorum

benim aklımda her hafta sonu kenan karadan 1konu+dilbilgisi 1konu+tyt mat 1 konu bitirme hedefim var,tyt fenin pek sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum yazın kolaylıkla halledilebilir gibi.Tyt için bunlar yeterli sanki ?

bak 11 de sadece 11 bak kesinlikle tavsiye ediyorum yani çok yarari olacak yazinda dedigin gibi yapabilirsin

teşekkür ederim tavsiyelerin için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.