Sınava çalışma kararı aldım ve ekimin 15'inde sıfırdan sınava çalışmaya başladım. Çok sıkı ve fena çalışmalar ile tüm tyt ve ayt konularını en geç 1 ocak gibi bitireceğim. İmkansız diye bişey yoktur. Sınırları zorlamaktan korkan ve diğer insanların ne düşündüğüyle ilgilenen insan vardır. Sıfırdan 8 ayda Türkiye 1.si olacağım. Bundan hem fikirim. |
8 ayda sıfırdan Türkiye 1.liğine
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
-
İlk 1 hedefle ona göre çalış, kendini lna göre ayarlarsan en az 5k gelecek şekilde çalışmış oluyorsun zaten. Başarılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ölüm makinesi sen misin?
Yaparsın hocam her gün paragrafı kitap okumayı ve problem çözmeyi ihmal etmeyin başarılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güya biz yapamazsın diyincr gaza gelicek
Basbascı tayfa gelmiş yine
-
-
sonra sabah bi uyandin don islak
-
"Bundan hem fikirim" yanlış kullanılmış
-
Fava atip 10 ay sonra boyle bi eleman vardi diye hortlatmalik konu uzun zamandir gelmiyordu iyi oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim 3 yıl önceki konularda da vardınız siz naptınız mezun musunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
|
Fava atip 10 ay sonra boyle bi eleman vardi diye hortlatmalik konu uzun zamandir gelmiyordu iyi oldu
|
Yaparsın hocam her gün paragrafı kitap okumayı ve problem çözmeyi ihmal etmeyin başarılar
|
''bundan hem fikrim'' ifadesinin ''bundan eminim'' anlamında kullanılması bile anlatıyor ki bu kişi dilin kalıplarına hakim değil, genel kültürü zayıf, muhtemelen sadece ders değil farklı alanlarda da background'ı yok. o yüzden tek açığı matematik ve fen konuları değil, sosyal ve türkçede de yiyeceği çok fırın ekmek var. onlar da paragraf denemesi çözerek olmaz, o yemen sorusunu, o bosna sorusunu belirli bir kültüre vakıf olmadan çözemezsin. az ya da çok bir şeyler gerekiyor. ha, çok kültürlü de olsanız ne olur, girdiğim her yıl 20 0 sosyal yaptım, türkçem de dil bilgisi sorularından kaçıyordu 37 2 37 3 geliyordu, fakat ayt matematiği 35 36 yapacak kadar çalışmadığınızda hepsi nafile. |
Benzer içerikler
- raunt cevap anahtarı pdf
- dişte uzmanlık okurken maaş
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
- pkob fasikül
- ismail murat aydın ekşi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X