Üstadlar salonda hoca Bir günde üç bölge olmak üzere programı ikiye böldü lakin bana biraz saçma geldi şöyle ki 1. Gün Göğüs/Omuz/Biceps 2.Gün Sırt/Triceps/Bacak
Şimdi Göğüsle omuz aynı gün girilmez diyen var girilir diyen var kafam karıştı ? ne yapmamı önerirsiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: french press
Üstadlar salonda hoca Bir günde üç bölge olmak üzere programı ikiye böldü lakin bana biraz saçma geldi şöyle ki 1. Gün Göğüs/Omuz/Biceps 2.Gün Sırt/Triceps/Bacak
Şimdi Göğüsle omuz aynı gün girilmez diyen var girilir diyen var kafam karıştı ? ne yapmamı önerirsiniz ?
Banada saçma geldi omuz ile göğüs - sırt ile bacak aynı gün olursa çok yıpranırsın. bacak egzersizi çok çok efor istiyor daha ilk harekette ter boşalıyor. Enerji sorunu yaşarsın bu programla ve tabiki verim olmaz.
Nasıl düzenlemeliyiz ki ?
quote:
Benim programım şöyle Omuz-Arka kol Göğüs-Sırt-ön kol Bacak sade olarak yazdım mekikleri saymıyorum o fix zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat
quote:
Benim programım şöyle Omuz-Arka kol Göğüs-Sırt-ön kol Bacak sade olarak yazdım mekikleri saymıyorum o fix zaten
sırtıda omuz gününe atın bence biceps fazlasıyla çalışıyor sırt yaparken veriminiz düşebilir pazu yaparken
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat
quote:
sırtıda omuz gününe atın bence biceps fazlasıyla çalışıyor sırt yaparken veriminiz düşebilir pazu yaparken
Düşünülebilir dostum haftaya program değişecek zaten
Bence önce bir hocana sor, "önümüzdeki ay 2 şer bölge olarak değişecek mi program" diye. Bazı hocalar 2-3 aylık alışma programı uygulayıp kaslarda temel oluşturmak istiyor. Bu da onun gibi birşey olabilir.
Bir günde illa üç bölge çalıştırılmak zorundaysa bence şu şekilde bir program olmalıdır
Göğüs,Sırt,Omuz Araya en az 2-3 gün dinlenme koymalısın Triceps,Biceps,Bacak
Göğüs gününde omuz da çalıştırılır, göğüs antremanı sırasında omuz kasları hazırlanmış, ısınmış olur antremana hazır olur, fakat göğüs çalışırken ön omuz yeterince çalıştığı için shoulder press i es geçip, seated side lateral,upright row, real fly gibi bir omuz programı uygularsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme